Gólový návrat do základnej zostavy. Mbappé pomohol PSG postúpiť vo Francúzskom pohári

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Gólový návrat do základnej zostavy. Mbappé pomohol PSG postúpiť vo Francúzskom pohári
Mbappé hral proti Nice od začiatku.
Mbappé hral proti Nice od začiatku.Profimedia
Kylian Mbappé (25) sa vrátil do základnej zostavy Paríža Saint-Germain a pomohol gólom k stredajšej výhre 3:1 nad Nice vo štvrťfinále Francúzskeho pohára. Líder ligy sa začiatkom apríla stretne v semifinále s Rennes, druhú dvojicu tvoria Lyon a druholigové Valenciennes.

Mbappé začal predchádzajúce dva ligové zápasy PSG na lavičke v rámci rotačnej stratégie trénera Luisa Enriqueho, ktorý sa už pripravuje na letný odchod francúzskeho kanoniera do Realu Madrid. Mbappému stačilo 14 minút na otvorenie skóre, keď strelou medzi nohy brankára Marcina Bulku zaznamenal svoj 35. súťažný gól v sezóne.

PSG - Nice 3:1

O desať minút neskôr trafil Mbappé brvno a skóre sa menilo až v 33. minúte, keď Fabián Ruiz potrestal chybu poľského brankára Nice. Tím z Azúrového pobrežia, ktorý ako jediný v tejto sezóne v lige dokázal PSG zdolať, ešte do prestávky znížil, ale víťazstvo favorita potvrdil v druhom polčase hlavičkou stopér Lucas Beraldo.

Hodnotenie hráčov.
Hodnotenie hráčov.Flashscore

Paríž Saint-Germain je so 14 triumfami rekordérom Francúzskeho pohára, na ďalší však čaká na svoje pomery už dlho - od roku 2021.