Znovu iba z lavičky. Ani príchod Mbappého neodvrátil tretiu remízu PSG v rade

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Znovu iba z lavičky. Ani príchod Mbappého neodvrátil tretiu remízu PSG v rade

Mbappé si postupne zvyká na naskakovanie z lavičky.
Mbappé si postupne zvyká na naskakovanie z lavičky.Profimedia
Paríž St. Germain remizoval vo francúzskej Ligue 1 v treťom zápase po sebe, keď nedokázal uspieť na domácej pôde proti deviatemu Reims. Kylian Mbappé (25) naskočil do hry iba z lavičky náhradníkov v 73. minúte.

PSG - Reims 2:2

Všetky góly padli v prvom dejstve. Hostia sa prekvapivo ujali vedenia v siedmej minúte, len aby favorit dvomi gólmi za tri minúty začal plniť papierové predpoklady. Nakoniec ich do úspešného konca nedoviedol, keďže remízu 2:2 zariadil krátko pred prestávkou Oumar Diakité.

Hviezdny Mbappé si v piatom ligovom zápase po sebe nepripísal plnú minutáž. Hodnotenie Flashscore mu vypočítalo podpriemernú známku 6,4 po príchode na trávnik v záverečnej dvadsaťminútovke.

V zostave PSG opäť chýbal slovenský reprezentačný kapitán Milan Škriniar, ktorý laboruje so zranením členka od triumfu v Superpohári ešte z 3. januára 2024.

"Kylianovi Mbappému môžem do budúcnosti zaželať len to najlepšie. Je to neuveriteľný hráč, ešte lepší človek," vyjadril sa po stretnutí tréner Luis Enrique, ktorý aj takto dával najavo, že avizovaný odchod Francúza do Realu Madrid berie pri skladaní štartovacej jedenástky plne do úvahy.

Kompletné výsledky Ligue 1