Odveta v LM je dôležitejšia ako Mbappé. Enrique sa vyhýba otázkam o hviezde PSG

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Odveta v LM je dôležitejšia ako Mbappé. Enrique sa vyhýba otázkam o hviezde PSG
Enrique a Mbappé sú stredobodom pozornosti.
Enrique a Mbappé sú stredobodom pozornosti.Reuters
Tréner PSG Luis Enrique (53) sa vyhol viacerým otázkam o budúcnosti Kyliana Mbappého (25) v klube z Ligue 1. Zdôraznil, že sa viac sústredí na utorkovú odvetu osemfinále Ligy majstrov na pôde Realu Sociedad.

Mbappé, najlepší strelec v histórii Paríža Saint-Germain a kapitán Francúzska, od svojho oznámenia letného odchodu z hlavného mesta ešte neodohral plnú minutáž. Proti Nantes si odkrútil 29 minút a strelil gól, doma s Rennes si zahral 64 minút a pri remíze v Monaku iba prvý polčas.

Luis Enrique, ktorý bol bombardovaný otázkami o hviezdnom útočníkovi, sa chvíľami zdal byť rozrušený a neustále žartoval s prekladateľom UEFA, že otázkam veľmi nerozumie. "Je veľmi ľahké zvládnuť záplavu otázok o Mbappém, jednoducho ich počúvam a odpovedám, na čo chcem, to je môj vzorec," povedal tréner na tlačovej konferencii v San Sebastiáne a dodal: "Zápas je taký dôležitý, že sa k Mbappému nedá vyjadrovať."

Španielsky kormidelník bol odhodlaný znegovať akékoľvek rozptýlenie, keďže PSG, ktoré pred odvetou s Realom Sociedad vedie 2:0, má za cieľ postúpiť do ďalšej fázy. "Všetky odvety Ligy majstrov sú ťažké. Výsledok, ktorý máme, je dobrý, ale aj zavádzajúci, ak nenastúpite so správnym prístupom," vravel.