Belasí hlásia posilu do útoku. O góly sa má starať Luxemburčan Rodrigues

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Belasí hlásia posilu do útoku. O góly sa má starať Luxemburčan Rodrigues

Gerson Rodrigues bude na jar pôsobiť v bratislavskom Slovane.
Gerson Rodrigues bude na jar pôsobiť v bratislavskom Slovane.skslovan.com
Káder futbalového Slovana Bratislava posilní luxemburský reprezentant Gerson Rodrigues. Slovenský majster sa s 28-ročným útočníkom dohodol na ročnom hosťovaní, zmluva obsahuje aj výkupnú klauzulu.

Rodrigues v minulosti pôsobil v Šeriffe Tiraspoľ, s ktorým získal majstrovský titul. Neskôr obliekal dres japonského Jubilo Iwata a v roku 2019 zamieril do Dynama Kyjev. S tímom vybojoval v sezóne 2020/2021 ligový primát aj Ukrajinský pohár.

"Tešíme sa, že si Gerson Rodrigues oblečie belasý dres. Veríme, že bude kvalitatívne adekvátnou náhradou za Aleksandara Čavriča. Je fakt, že v poslednom období nemal na klubovej úrovni takú hernú prax, no sme presvedčení o jeho nespornom potenciáli i kvalite. Ukazuje ju v reprezentácii, čo sme videli aj na Slovensku. Verím, že naša spolupráca bude úspešná," uviedol generálny riaditeľ Ivan Kmotrík ml. pre klubový web.

Rodrigues a jeho ostatné sezóny v číslach.
Rodrigues a jeho ostatné sezóny v číslach.Flashscore

Luxemburčan pôsobil tiež vo francúzskom Troyes, saudskoarabskom Al-Wehda a naposledy v tureckom Sivasspore. V Slovane má nahradiť Srba Aleksandara Čavriča, ktorý po osemročnom angažmáne odišiel do Japonska.