DAC zachraňoval bod v závere. Podbrezová a Bystrica splnili rolu favoritov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

DAC zachraňoval bod v závere. Podbrezová a Bystrica splnili rolu favoritov

Ružomberčania vyťažili z minima maximum na Žitnom ostrove.
Ružomberčania vyťažili z minima maximum na Žitnom ostrove. TASR
V poradí 14. kolo Niké ligy pokračovalo v sobotu porciou troch duelov. Dunajská Streda ratovalo s Ružomberkom aspoň bod v samom závere, zatiaľ čo Banská Bystrica mala priebeh vo svojich rukách a potvrdila to tromi zásahmi v sieti Michaloviec. ViOn obišiel opäť bez gólu a rovnako aj bez bodu.

Dunajská Streda – Ružomberok 1:1

Dunajskostredčania vstupovali do stretnutia so sériou štyroch vyhratých zápasov v rade (aj so Slovnaft Cupom). V MOL aréne začali svižne. Súpera k ničomu nepúšťali a dostávali sa do streleckých pozícií. Problémom bola koncovka, ktorá ich neposlúchala. Brankára hostí zachraňovala aj konštrukcia brány. A tak prišiel za nepremené šance trest. V 81. minúte sa presadil Boďa. Jeho prvý presný zásah v ročníku a prvý od piateho nadstavbového kola minulého ročníka (apríl, pozn.).

Herná ani strelecká prevaha domácim k trom bodom nestačila.
Herná ani strelecká prevaha domácim k trom bodom nestačila.Flashscore

Keď už sa zdalo, že kormidelník Ondřej Smetana dovedie svojich zverencov k prvým trom bodom pod jeho vedením, tesne pred koncom hlavou vyrovnal striedajúci Barišič. Futbalisti spod Čebraťa pokračujú v sérii ligových súbojov bez víťazstva. Aktuálne sú na čísle štyri. Na pôde súpera v tomto ročníku stále nevyhrali.

Zlaté Moravce - Podbrezová 0:2

Domáce mužstvo pokračuje bez víťazstva v prebiehajúcej sezóne. Tri body nezískalo ani v 14. kole, keď na svojom štadióne podľahlo Podbrezovej. Tá našla recept na defenzívu svojho súpera až po zmene strán. Za tri minúty strelila dva góly a získala tri body. Prvé po dvoch kolách. Mizériu Zlatomoravčanov podotkol striedajúci Mijič, keď obišiel brankára Ludhu, ale namiesto prázdneho priestoru pálil do ľavej žrde. V kuloároch sa spomína výmena trénera na lavičke ViOn-u. Lodivoda Cifraniča by mal čoskoro nahradiť Norbert Hrnčár. 

Štatistika stretnutia.
Štatistika stretnutia.Flashscore

Banská Bystrica - Michalovce 3:1

Bez víťazstva pokračujú aj Zemplínčania. Zverenci Petra Struhára chceli bodovať pod Urpínom, kde Banská Bystrica na svojom trávniku nevyhrala v štyroch predchádzajúcich stretnutiach. Lenže už v prvej polovici úvodného dejstva bolo rozhodnuté. Dve asistencie Polievku a zásahy Depetrisa s Rymarenkom, ktorý po zmene strán navýšil skóre, rozhodli o triumfe Dukly. David Depetris si doprial darček k 35. narodeninám. Za Michalovce korigoval nepriaznivý vývoj najlepší strelec mužstva Marcin. 

Štatistika stretnutia.
Štatistika stretnutia.Flashscore