Hviezdny útočník Slovana lieta v problémoch. Rodrigues s hrozbou 15-mesačného väzenia

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Hviezdny útočník Slovana lieta v problémoch. Rodrigues s hrozbou 15-mesačného väzenia
Rodrigues opäť púta pozornosť mimofutbalovými kauzami.
Rodrigues opäť púta pozornosť mimofutbalovými kauzami.Profimedia
Luxemburský reprezentant Gerson Rodrigues (28) má problémy so zákonom. Útočník Slovana Bratislava sa tento týždeň nedostavil na pojednávanie vo veci domáceho násilia, ktorého sa mal dopustiť na bývalej partnerke. Prokuratúra pre neho žiada trest odňatia slobody až na 15 mesiacov.

Podľa informácií portálu today.rtl.lu ide o pokračovanie v kauze obvinenia z roku 2022. Žalobca navrhuje pre rodáka z Portugalska aj terapiu, pretože údajne trpí záchvatmi hnevu. Rodrigues mal aj v minulosti problémy so zákonom, v roku 2019 zlomil istému mužovi pred nočným barom nos. Obeť musela podľa spomínaného zdroja absolvovať tri operácie tváre. O dva roky neskôr vyrazil ďalšej osobe takisto pred barom zub. Na krku má teda celkovo tri obvinenia.

Rozsudok bude známy 27. marca. Národný tím Luxemburska nastúpi 21. marca v baráži o postup na EURO do Nemecka proti Gruzínsku. Ak uspeje, vo finále vyraďovačky sa 26. marca, teda deň pred vynesením verdiktu, stretne s lepším z dvojice Grécko - Kazachstan.

Rodrigues posilnil Slovan v zimnom prestupovom období po odchode kanoniera Aleksandara Čavriča do Japonska. V minulosti pôsobil v Šeriffe Tiraspoľ, s ktorým získal majstrovský titul. Neskôr obliekal dres japonského Jubilo Iwata a v roku 2019 zamieril do Dynama Kyjev. S tímom vybojoval v sezóne 2020/2021 ligový primát aj Ukrajinský pohár. V tíme slovenského šampióna je na ročnom hosťovaní, súčasťou dohody je aj výkupná klauzula. V 7 zápasoch za belasých strelil 5 gólov.