Krajčírik sa dočkal prestupu. V poľskom Widzewe nahradí Ravasa

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Krajčírik sa dočkal prestupu. V poľskom Widzewe nahradí Ravasa

Ivan Krajčírik odchádza do poľskej Ekstraklasy.
Ivan Krajčírik odchádza do poľskej Ekstraklasy.TASR
Slovenský futbalový brankár Ivan Krajčírik prestúpil z MFK Ružomberok do poľského klubu Widzew Lodž. S účastníkom Ekstraklasy podpísal kontrakt do júna 2026.

Dvadsaťtriročný brankár odchytal v najvyššej slovenskej súťaži 87 zápasov. Meno bývalého reprezentanta do 21 rokov sa v minulosti už viackrát skloňovalo s možným zahraničným angažmánom, no k prestupu došlo až teraz. 

"Je to úžasné. Som rád, že tu môžem byť. Je tu obrovský štadión, na čo sa naozaj teším ako aj všetkých fanúšikov. Je to pre mňa posun. Veľmi si to vážim," povedal Krajčírik po podpise zmluvy. V tíme pred ním pôsobil Slovák Henrich Ravas, ktorý sa pred pár dňami upísal New England Revolution v MLS.

Krajčírik prišiel pod Čebrať v mládežníckych časoch z Tatrana Liptovský Mikuláš. Na prvoligovom trávniku debutoval ako 17-ročný v októbri 2017 v zápase proti Zlatým Moravciam. V drese "Ruže" sa tešil aj zo zisku strieborných medailí v sezóne 2021/2022.

Vinou zranení odchytal v nasledujúcom ročníku polovicu duelov. V prebiehajúcom o post jednotky v ostatných siedmich kolách prišiel. Pripísal si jedenásť štartov, v ktorých trikrát neinkasoval.