Michalovce sa lúčia s Tureckom neúspechom, bezzubá Podbrezová. Žilina prišla o vedenie

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Michalovce sa lúčia s Tureckom neúspechom, bezzubá Podbrezová. Žilina prišla o vedenie

Aktualizované
Východniari sa na ligu nenaladili podľa predstáv.
Východniari sa na ligu nenaladili podľa predstáv. MFK Zemplín Michalovce
Nikéligisti finišujú s prípravou na jarnú časť sezóny. V piatkových priateľských zápasoch však z trojice zástupcov nevyhral ani jeden.

Michalovce - Cherkasy 1:2

Zemplínčania neukončili sústredenie v Turecku podľa predstáv, keď podľahli 10. mužstvu ukrajinskej najvyššej súťaže 1:2. O jediný zásah východniarov sa postarala zimná posila Enzo Arévalo.

Ako pripomína webová stránka klubu, Michalovčania sa vrátia na Slovensko v sobotu poobede. V prvom súťažnom dueli v roku 2024 ich čaká v sobotu 10. februára cesta do Podbrezovej

Cracovia - Podbrezová 1:0

Aj Horehronci hrali už v piatok, sily si pre zmenu zmerali s Cracoviou Krakov. Poľský celok z Ekstraklasy sa dostal do vedenia už v piatej minúte, viac gólov v stretnutí nepadlo. Podbrezová si môže napraviť chuť v sobotňajšej generálke proti inému poľskému súperovi - druholigovej Resovii Rzeszów od 12:00.

Žilina - Brno 2:2

Šošoni boli aktívnejší a nebezpečnejší predovšetkým v prvom dejstve. Hoci prehrávali už od štvrtej minúty, v tretej desaťminútovke sa im podarilo otočiť priebeh po zásahoch Samuela Ďatka a Dominika Javorčeka. Po zmene strán to však bola úplne iná Žilina. Český druholigista dobýval jej bránu, až nakoniec vyrovnal v 87. minúte, pritom mohol v nadstavení strhnúť triumf na svoju stranu.

MŠK čaká štart do jarnej časti Niké ligy o týždeň v piatok, keď od 17:30 privíta v súboji druhého s prvým bratislavský Slovan.

Výsledkové ťaženie Žiliny v príprave.
Výsledkové ťaženie Žiliny v príprave.Flashscore