Mizéria ViOnu pokračuje, nevyhral ani v desiatom kole. Ružomberok s čistým kontom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Mizéria ViOnu pokračuje, nevyhral ani v desiatom kole. Ružomberok s čistým kontom

Samuel Lavrinčík zvyšoval na rozdiel dvoch gólov.
Samuel Lavrinčík zvyšoval na rozdiel dvoch gólov.TASR
V piatkovej predohrávke Niké ligy privítal Ružomberok na svojom trávniku pod Čebraťom trápiace sa Zlaté Moravce. Kým v predchádzajúcich kolách si ViOn získaval vďaka svojej hre sympatie, v ostatných dvoch za všetkým zaostal. Na víťazstvo v prebiehajúcom ročníku stále čaká.

Ružomberok – Zlaté Moravce 2:0 

Domácim vyšiel vstup do zápasu, keď už v deviatej minúte viedli. Strelou zvnútra šestnástky sa po teči Tummu presadil Tučný. V bráne ViOnu stál premiérovo novic Milan Knobloch, ale veľa práce, pri ktorej by si siahol na loptu, nemal. Zverenci Petra Tomka pokračovali síce v aktivite, no priestor medzi jeho tromi žrďami triafali minimálne. Úvodné dejstvo prinieslo poväčšine boj medzi oboma šestnástkami. 

Štatistika stretnutia
Štatistika stretnutiaFlashscore

Po zmene strán opäť vstúpili na trávnik svižnejšie domáci a už v 48. minúte sa po strele Tučného dostal k odrazenej lopte Lavrinčík, ktorý bol nekompromisný - 2:0. Zlatomoravčania v tej chvíli zapli, boli aktívnejší. Po štandardných situáciách sa snažili súpera ohroziť. Po rohohovom kope zakončoval nebezpečne na prvej žrdi hlavou tesne nad Balaj. Skúsený útočník sa ocitol aj v záverečnej časti hry v gólovej príležitosti. Znova zakončoval hlavou vydarený center zľava z kopačky striedajúceho Sluku. Mieril do pravej žrde. ViOn tak stále neprerušil sériu bez víťazstva. Naopak, Ružomberok uspel po troch zápasoch a dvoch na svojom trávniku bez trojbodového zápisu.