Na Žitnom ostrove zakotvila ďalšia posila, Dunajská Streda podpísala maďarského obrancu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Na Žitnom ostrove zakotvila ďalšia posila, Dunajská Streda podpísala maďarského obrancu
Keresztes rozšíri konkurenciu na stopérskom poste.
Keresztes rozšíri konkurenciu na stopérskom poste.dac1904.sk
Krisztián Keresztes sa stal definitívne hráčom nikéligového futbalového klubu FC DAC 1904 Dunajská Streda. Dvadsaťštyriročný maďarský stopér prišiel z ETO Győr a podpísal zmluvu platnú do 31. decembra 2025. Informoval o tom web DAC.

Zimnú prípravu absolvoval v DAC, s ktorým teraz uzavrel dvojročný kontrakt. "V prvom rade sa chcem poďakovať DAC-u za túto príležitosť. Počas uplynulého mesiaca som sa tu cítil veľmi dobre, mal som možnosť spoznať spoluhráčov, trénera a herný štýl mužstva."

"Ocitol som sa v kvalitnom tíme s výbornými individualitami, do najbližšieho obdobia pozerám s optimizmom. Chcel by som stráviť čo najviac času na ihrisku, vydať zo seba maximum a prispieť k úspechom mužstva," vyhlásil Keresztes.

Keresztes odohral vo svojej kariére 53 duelov v druhej najvyššej maďarskej súťaži, medzi elitou sa nepredstavil.
Keresztes odohral vo svojej kariére 53 duelov v druhej najvyššej maďarskej súťaži, medzi elitou sa nepredstavil.Flashscore

"Krisztián ukázal progres počas svojho pôsobenia v ETO po prestupe pred rokom z Dorogu. Počas zimnej prípravy rýchlo presvedčil aj náš trénerský štáb a veríme, že v našom klube môže ďalej napredovať. Prajem mu veľa úspechov v žlto-modrom," dodal Jan Van Daele, výkonný riaditeľ DAC-u.