Návrat do ligy po dvoch rokoch. Skalica sa dohodla s chorvátskym útočníkom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Návrat do ligy po dvoch rokoch. Skalica sa dohodla s chorvátskym útočníkom

Špehar pózuje v skalickom drese.
Špehar pózuje v skalickom drese. mfkskalica.sk
Tesne pred koncom prestupového obdobia prichádza na Záhorie vystužiť ofenzívne rady Dino Špehar (29). Legionár z Chorvátska na Slovensku už pôsobil. Od januára 2019 strávil dve a pol sezóny v Seredi.

Dokopy odohral 46 zápasov, v ktorých sterlil 13 gólov a pridal štyri asistencie. Následne odišiel do slovinskej súťaže, kde hájil farby NK Aluminij a naposledy NK Olimpije Ľubľana. V lete sa mu skončila zmluva a ako voľný hráč sa dohodol so Skalicou

"Som veľmi rád, že som tu a teším sa, že som dostal šancu v Skalici. Na Slovensku to dobre poznám. Pred dvomi rokmi som bol ako hráč v Seredi. Poznám slovenskú ligu, poznám niektorých chalanov, kabína je fajn a teším sa na zápas so Žilinou," uviedol pre klubový web mfkskalica.sk 29-ročný zakončovateľ.

Odchovanec Osijeku nazbieral za posledné obdobie 23 štartov. Gólovo mu vyšiel ročník 21/22, keď v drese Aluminij v trinástich dueloch strelil tri presné zásahy. Streleckú formu bude potrebovať aj mužstvo trénera Majerníka, ktoré ich strelilo len sedem, čo je druhý najnižší počet.

"Nechcem robiť prognózy, ale na ihrisku urobím maximum, a keď odovzdáte všetko, musia prísť aj výsledky. Som útočník, v skalickom drese chcem dávať hlavne góly a pomôcť mužstvu k cieľom. Myslím si, že všetci spolu môžeme dosiahnuť dobré výsledky," nadviazal Špehar. Skalicu čaká v piatok predohrávka na umelom trávniku pod Dubňom. Záhoráci vonku v tomto ročníku ešte nevyhrali. 

Žilina - Skalica (piatok, 17:30)