Podbrezová na úvod prípravy víťazne, Košice podľahli druholigistovi z Maďarska

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Podbrezová na úvod prípravy víťazne, Košice podľahli druholigistovi z Maďarska
Košice na úvod prípravy neuspeli.
Košice na úvod prípravy neuspeli.FC Košice
Úvodné stretnutia v rámci zimnej prípravy má za sebou dvojica nikéligistov. Podbrezová si s Liptovským Mikulášom poradila jednoznačným rozdielom, zatiaľ čo Košičania nestačili na druholigovú Níreďházu.

Podbrezová - Liptovský Mikuláš 4:0

Prvý polčas merania síl zástupcu Niké ligy s mužstvom z druhej najvyššej futbalovej súťaže gól nepriniesol. Po zmene strán však favorit ukázal svoju silu, keď sa presadila trojica striedajúcich hráčov. Najskôr otvoril skóre 19-ročný Gambijčan Muhammed Hydara, v rozpätí 59. - 77. minúty dvakrát prekonal gólmana hostí Roland Galčík a šesť minút pred koncom riadneho hracieho času dal výsledku definitívnu podobu Ridwan Sanusi z Nigérie. "Železiari" najbližšie nastúpia proti ďalšiemu druholigistovi - 19. januára na nich čaká Prešov.

Základné zostavy oboch tímov.
Základné zostavy oboch tímov.Flashscore

Níreďháza - Košice 1:0

Domácim patrí po jesennej časti v druholigovej tabuľke prvá priečka. Košičania inkasovali už po štvrťhodine hry, do streleckej listiny sa zapísal 31-ročný Brazílčan Myke. Skóre sa do konca stretnutia nezmenilo a zverenci Jána Kozáka ml. odštartovali zápasovú časť zimnej prípravy prehrou. Šancu sa reparát budú mať 20. januára, keď opäť vycestujú do Maďarska. Ich súperom bude mužstvo z najvyššej súťaže Mezőkövesd Zsóry.

"Bolo to naše prvé stretnutie, do ktorého sme nastúpili z hrubej prípravy. Súper mal viac príležitostí a vyhral zaslúžene. Dal som priestor dvom rozličným jedenástkam a z tohto pohľadu som rád, že som si mohol urobiť obraz o výkonnosti chlapcov, ktorých som doposiaľ hrať nevidel. Zápas splnil účel," prezradil tréner Kozák pre klubový web.

Vzájomné duely oboch tímov.
Vzájomné duely oboch tímov.Flashscore