Prechod do tábora večného rivala. Trnava sa dohodla s bývalým brankárom Slovana

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Prechod do tábora večného rivala. Trnava sa dohodla s bývalým brankárom Slovana

Niké liga zaznamenala ďalší prestup.
Niké liga zaznamenala ďalší prestup.Profimedia
Spartak Trnava v závere septembra ešte posilnil hráčsky káder. Do klubu prišiel 32-ročný slovenský brankár Michal Šulla, ktorý naposledy pôsobil v bratislavskom Slovane. Predtým chytal za Myjavu a Senicu.

U "belasých" sa mu v lete skončila zmluva a odvtedy je bez klubu, "bíli andeli" po ňom teda mohli siahnuť ako po voľnom hráčovi so statusom amatéra. V lete bol na skusoch v Michalovciach, k dohode napokon neprišlo. V Trnave sa dohodol na zmluve do konca kalendárneho roka.

"Červeno-čierni" jeho angažovaním reagujú na zranenia brankárov Ľuboša Kamenára a Dobrivoja Rusova, ktorí budú dlhšie mimo hry. Trénerom totiž zostali k dispozícii len Dominik Takáč a Martin Vantruba. Mladík Patrik je na hosťovaní v Malženiciach, ktoré sú farmou Spartaka.

Šullu oficiálne predstavili jeho novým spoluhráčom v kabíne Spartaka po stredajšom dohrávanom zápase 3. kola Niké ligy s Košicami, v ktorom Trnavčania zvíťazili presvedčivo 3:0. Medzi troma žrďami v domácom drese stál Vantruba, ktorý dostal v rámci rotácie zostavy prednosť pred Takáčom. Tréner Michal Gašparík upustil aj od tradičného rozostavenia a postavil základnú jedenástku vo formácii 3-5-2.

Minulé sezóny Michala Šullu
Minulé sezóny Michala ŠulluFlashscore