Premiérový gól na víťazstvo nestačil: Viac ako bod sme si nezaslúžili, hovorí Tolič

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Premiérový gól na víťazstvo nestačil: Viac ako bod sme si nezaslúžili, hovorí Tolič

Marko Tolič nebol po záverečnom hvizde s remízou spokojný.
Marko Tolič nebol po záverečnom hvizde s remízou spokojný.TASR
Obhajca majstrovskej trofeje prežíva rozporuplný úvod nového ročníka Niké ligy. Kým v predkolách Ligy majstrov vyradil luxemburský Swift i bosniansky Zrinjski Mostar, v domácej súťaži ešte nevyhral. V sobotu si pripísal druhú remízu, keď na Tehelnom poli prišiel o tri body s Banskou Bystricou.

Slovan Bratislava - Banská Bystrica 2:2 

Domáci prehrávali už od 11. minúty, keď sa presadil Arevalo Acosta, lenže záver prvého dejstva patril "belasým". Najskôr Marko Tolič svojím premiérovým gólom v drese Slovana vyrovnal a následne kapitán Weiss nepremenil pokutový kop. 

"Prvý gól za Slovan pre mňa veľa znamená, o to viac, že som ho dal doma na Tehelnom poli. Nanešťastie, v globále gól nemá až takú hodnotu, pretože sme nevyhrali, čo bol náš primárny cieľ. Zostávame však pozitívne naladení a koncentrovaní, tešíme sa na stredu," snažil sa vliať impulz po remíze autor vyrovnávajúceho zásahu.

Krátko po zmene strán sa presadil Malik Abubakari a otočil nepriaznivý vývoj na stranu zverencov Vladimíra Weissa st. Jednogólový náskok si favorit súboja neudržal. V samom závere pykal po štandardnej situácii. Hlavou vyrovnal Timotej Záhumenský

"Možno to bude znieť tvrdo, ale viac ako bod sme si asi nezaslúžili. Možno sme ukázali nejaké dobré veci, ale všetci sa skrátka musíme prezentovať lepšie. Som smutný, že sme nevyhrali. Prišiel som ako nový hráč a nerád strácam body. Ako som však už povedal, zostávame pozitívne nastavení. Myslím si, že ešte máme fanúšikom čo povedať, chceme byť lepší a doma víťaziť,“ nadviazal v hodnotení Marko Tolič pre klubovú televíziu Slovan TV.

Štatistika duelu
Štatistika dueluFlashscore

Rovnaký rezultát dokázali hráči Dukly uhrať v hlavnom meste aj v minulom ročníku. "Belasí" musia rýchlo prepnúť, pretože v rýchlom slede ich už v stredu čaká prvý duel 3. predkola Ligy majstrov. Izraelský celok Maccabi Haifa privítajú doma od 20:30.

Viac noviniek z Niké ligy vo Flashscore online trackeri