Slovan stále bez výhry, Trenčín vo forme a gólová smršť na Žitnom ostrove

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slovan stále bez výhry, Trenčín vo forme a gólová smršť na Žitnom ostrove

Bratislavský Slovan sa do novej sezóny rozbieha ťažko. Ešte nevyhral.
Bratislavský Slovan sa do novej sezóny rozbieha ťažko. Ešte nevyhral.TASR
Po piatkovej predohrávke pod Čebraťom pokračovala Niké liga 2. kolom v sobotu tromi duelmi. Obhajca majstrovskej trofeje sa stále nedočkal prvého víťazstva v sezóne. Naopak, Dunajská Streda už áno a hneď päťgólovým štýlom proti nováčikovi z Košíc. Trenčania pokračujú na víťaznej vlne.

Dunajská Streda - Košice 5:2

Dunajská Streda a mužstvo z metropoly východu sa stretli na ligovom trávniku opäť po ôsmich rokoch. Erik Pačinda odohral svoj jubilejný dvojstý zápas v najvyššej súťaži. Za DAC nastúpil prvýkrát v bráne Aleksandar Popovič. V drese domácich strelil dva góly Nikola Krstovič, ku ktorému sa pridali Yhoan Andzouana, Ammar Ramadan a Zoran Záhradník. Hostia už len skorigovali skóre, keď sa presadili Marcel Vasiľ a Pačinda. Nováčik na minulosezónneho vicemajstra nestačil v žiadnom ohľade a zaslúžene prehral.

V MOL aréne to bola jasná záležitosť domácich
V MOL aréne to bola jasná záležitosť domácichFlashscore

Slovan Bratislava - Banská Bystrica 2:2

Bystričania išli do vedenia v 11. minúte zásluhou Enza Maura Arevala, ale po góle chorvátskeho stredopoliara Marka Toliča v 37. minúte sa Slovan nadýchol k obratu. V závere polčasu nepremenil Vladimír Weiss pokutový kop. Po prestávke po jeho prihrávke skóroval zblízka ghanský útočník Malik Abubakari. Hosťom však vyšla v 87. minúte štandardka, keď sa po rohovom kope presadil hlavou Timotej Záhumenský a zariadil deľbu bodov. Po minulotýždňovej bezgólovej remíze v Košiciach tak úradujúci majster stále čaká na prvé víťazstvo v ligovej sezóne.

Slovan po obrate tri body neudržal a s Bystricou si delí bod
Slovan po obrate tri body neudržal a s Bystricou si delí bodFlashscore

Trenčín - Michalovce 2:0

Trenčania otvorili skóre duelu v 35. minúte, keď sa presadil Rahim Ibrahim. V druhom dejstve potvrdil víťazstvo Eynel Soares. Hostia mali celkovo 11 streleckých pokusov, no nedokázali prekonať brankára Vozinhu. Domáci majú po dvoch dueloch na svojom konte plný počet bodov a patrí im priebežené prvé miesto v tabuľke. Michalovčania zatiaľ získali len bod.

Štatistika troch bodov Trenčína
Štatistika troch bodov TrenčínaFlashscore