S klubom zažil najlepšiu éru. Teraz sa Skovajsa vracia odovzdať skúsenosti mladým

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

S klubom zažil najlepšiu éru. Teraz sa Skovajsa vracia odovzdať skúsenosti mladým

Lukáš Skovajsa sa vracia domov.
Lukáš Skovajsa sa vracia domov.astn.sk
Futbalista, ktorý pod hradom Matúša Čáka vyrástol. Dvakrát sa radoval z majstrovského titulu a zo Slovenského pohára. Ostatné tri roky strávil Lukáš Skovajsa (29) v zahraničí. V Českých Budějoviciach a Diname Bukurešť. O jeho návrate "domov" informoval oficiálny web AS Trenčín.

Skovajsa nie je prvým navrátilcom do mužstva Trenčína. Tým prvým sa už skôr stal stredopoliar Damián Bariš. "Veľmi sa teším na prvý tréning," povedal po podpise zmluvy pre klubovú webstránku.

Bývalý reprezentant do 21 rokov odohral za AS Trenčín 120 ligových duelov. Ďalších 56 nazbieral za České Budějovice a dvanásť v rumunskom Diname Bukurešť. Do trenčianskeho AS, ktoré sa snaží vrátiť k svojím hvieznym sezónam, sa vracia vyzretý futbalista. 

"Viem, že moja pozícia bude iná ako v minulosti. Prichádzam ako skúsený hráč. Budem sa snažiť mladým pomôcť," doplnil pre klubovú televíziu. Zodpovednosti sa 29-ročný obranca nebojí. Ako dodal, chce prispieť k spoločnému úspechu a s kabínou pre to urobia maximum. V minulej sezóne sa Trenčania zachraňovali v spodnej šestke. Podarilo sa im to dve kolá pred koncom ročníka.