Bainovič mení v rámci Fortuna ligy dres. Dohodol sa so Spartakom Trnava

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bainovič mení v rámci Fortuna ligy dres. Dohodol sa so Spartakom Trnava

Filip Bainovič v drese nového zamestnávateľa.
Filip Bainovič v drese nového zamestnávateľa. Spartak Trnava
Trnavský Spartak po úspešnej obhajobe Slovenského pohára a treťom mieste v uplynulom fortunaligovom ročníku zbrojí na ten nový. Už skôr vedenie z malého Ríma avizovalo posilnenie o krídelníka Philipa Azanga (26). V Trenčíne lovil klub aj tentoraz. Do stredu poľa prichádza Filip Bainovič (26).

Futbalista pochádzajúci zo Srbska pôsobí na slovenských trávnikoch od februára minulého roka. Pod hrad Matúša Čáka zamieril z poľského Górniku Zabrze. Po roku a pol, na konci svojho kontraktu, Trenčín opúšťa. 

Svoje nové pôsobisko dlho a najmä ďaleko nehľadal. Presunie sa len o niekoľko kilometrov do Trnavy. Pripojí sa k tímu, na ktorý čaká v lete predkolo Európskej konferenčnej ligy a v domácej súťaži tie najvyššie ciele. 

"Každý človek na Slovensku a aj veľa ľudí mimo Slovenska vie, aký veľký je to klub. Každý hráč by bol rád, keby tu mohol hrať. Na takomto štadióne, pred takýmito fanúšikmi. Každý vie, aké pekné to tu môže byť," uviedol spokojný so širokým úsmevom na tvári pre klubový web Filip Bainovič

Bainovič a jeho ligové štatistiky v drese Trenčína
Bainovič a jeho ligové štatistiky v drese TrenčínaFlashscore

V rozsiahlom rozhovore pre Flashscore Správy sa o Srbovom príchode vyjadril tiež hlavný lodivod Spartaka Michal Gašparík, ktorý si od najproduktívnejšieho hráča Trenčína práve skončeného ročníka Fortuna ligy sľubuje veľa. 

"Ide o veľmi modernú šestku smerom do ofenzívy. Má oveľa lepšie parametre, než mal Savvidis. Potrebujeme takého hráča pri výstavbe hry. Najmä v domácich podmienkach proti súperom, ktorí sa stiahnu do bloku. Dúfam, že podobné typy, ako je Bainovič, sa nám podarí dotiahnuť viac, pretože potrebujeme káder skvalitniť," nechal sa počuť Gašparík

Bainovič (vpravo) sa proti Trnave v uplynulej sezóne predstavil v lige i pohári.
Bainovič (vpravo) sa proti Trnave v uplynulej sezóne predstavil v lige i pohári.TASR