Skalica sa s jeseňou rozlúčila jasnou výhrou nad Podbrezovou, hostia dostali dve červené

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Skalica sa s jeseňou rozlúčila jasnou výhrou nad Podbrezovou, hostia dostali dve červené

Skalica doma porazila Podbrezovú a teší sa z troch bodov.
Skalica doma porazila Podbrezovú a teší sa z troch bodov.TASR
V predohrávke posledného jesenného 18. kola Niké ligy vyhrala Skalica na domácej pôde proti Podbrezovej. Hostia dohrávali stretnutie s dvomi vylúčenými hráčmi a prehrali druhé stretnutie po sebe.

Skalica - Podbrezová 3:0

Podbrezová síce mala viac z hry, ale Skalica vyťažila z minima maximum. Najskôr Rudzan mieril pod brvno, Ludha vytiahol reflexívny zákrok. Následne Oravec fauloval a keďže Haša by mohol ísť sám na bránu, tak videl červenú kartu. Ponúknutú presilovú hru využil Davi Alves. Aj keď z priameho kopu mieril tesne vedľa, tak po centrovanej lopte na zadnú žrď hlavou dostal loptu do siete.

Aktuálna tabuľka Niké ligy.
Aktuálna tabuľka Niké ligy.Flashscore

Na druhej strane mohol odpovedať Galčík, ktorého pred malým vápnom našiel Kováčik. Podbrezovský útočník strieľal slabšou pravačkou do pripraveného Junasa. Necelých desať minút pred koncom riadneho hracieho času v prvom dejstve sa Daniel Smékal z diaľky pokúsil prekvapiť vybehnutého Ludhu a vyšlo mu to ideálne. Namieril presne k žrdi, čím rozvlnil sieť, zároveň zvýšil vedenie Skalice.

"Železiari" síce v oslabení chceli hrať vyrovnanú partiu, lenže počas 67. minúty si VAR všimol súboj Grešáka so Sobczykom. Hlavný arbiter po vzhliadnutí záznamu vylúčil druhého podbrezovského futbalistu. Nagy strieľal z rohu päťky o centimetre vedľa priestoru troch žrdí Ludhu. Kováčik zaskakoval na pozícii stopéra, lenže spravil chybu. Nabil Adamovi Morongovi, ten sa osamotený nepomýlil.

Skalica zabodovala naplno prvýkrát od 4. novembra a v neúplnej tabuľke sa posunula na ôsme miesto pred Ružomberok, ktorý odohral o zápas menej. Podbrezová je piata, bodovo sa na ňu môžu cez víkend dotiahnuť Banská Bystrica a Trenčín.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore