Trenčín nestačil na El Maestra, Michalovce s prvou prehrou. ViOn v Turecku bez výhry

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Trenčín nestačil na El Maestra, Michalovce s prvou prehrou. ViOn v Turecku bez výhry

Gólový moment Michaloviec zásluhou hlavičky Niarchosa.
Gólový moment Michaloviec zásluhou hlavičky Niarchosa.mfkzemplin.sk
S blížiacim sa štartom jarnej časti najvyššej slovenskej súťaže pokračovali v utorok poobede slovenskí nikéligisti v hernej príprave. Z troch mužstiev sa v rámci sústredenia v Turecku neradovali z víťazstva ani jedno. Najlepšie z nich obišiel ViOn, ktorý remizoval s ukrajinským Veres-Rivne.

Obolon Kyjev - Michalovce 4:1

Prvú prehru v zimnej príprave si pripísali vo štvrtom dueli zverenci trénera Struhára, keď podľahli ukrajinskému Obolonu. Hráči Michaloviec dokázali rýchlo otvoriť skóre, v trinástej minúte sa presadil Niarchos, lenže súper ešte do prestávky otočil nepriaznivý vývoj a po zmene strán pridal ďalšie dve gólové poistky. Predposledný celok Niké ligy odohrá na sústredení záverečný súboj 2. februára, keď sa stretne s poľskou Lechiou Gdaňsk

Trenčín - CSKA Sofia 0:2

Naopak, s Tureckom sa v utorok popoludní lúčili futbalisti AS Trenčín, ktorí vyzvali bulharského giganta CSKA Sofia. Jej lavičke šéfuje bývalý majstrovský lodivod trnavského Spartaka Nestor El Maestro. Po víťazstve s Győrom a remízach proti Mariboru a Widzewu Lodž Trenčania prvýkrát ťahali za kratší koniec. Súper sa presadil dvakrát po prestávke v záverečnej polhodine hry.

Veres-Rivne - Zlaté Moravce 0:0

Nielen predposledný, ale aj posledný tím nikéligovej tabuľky využil pre prípravný duel ukrajinské mužstvo. Klub od Žitavy v krajine polmesiaca ešte neskóroval. Po prehre s Kecskeméti (0:3) sa nepresadil ani proti Veres-Rivne a pripísal si druhú remízu v príprave. Zlatomoravčanov čaká generálka na jarnú časť, ktorú absolvujú v Prahe proti Slavii (4. februára).