Trenčín opäť na čele. Belasí s prvou prehrou v sezóne i lekciou z efektivity od DAC

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Trenčín opäť na čele. Belasí s prvou prehrou v sezóne i lekciou z efektivity od DAC

Aktualizované
Súboj odvekých rivalov zvládla lepšie domáca Dunajská Streda.
Súboj odvekých rivalov zvládla lepšie domáca Dunajská Streda.TASR
Futbalisti Dunajskej Stredy vyhrali v nedeľnom šlágri 7. kola futbalovej Niké ligy nad úradujúcim majstrom ŠK Slovan Bratislava 3:1. "Belasí" zaznamenali prvú prehru v prebiehajúcej ligovej sezóne, DAC zabodoval naplno po predchádzajúcich dvoch prehrách.

Dunajská Streda - Slovan Bratislava 3:1

Dunajskostredčania pred 8 866 divákmi viedli v zápase dvoch najlepších tímov minulého ročníka už 3:0, keď sa zaskvel vo svojom prvom dueli v žlto-modrom drese Fernand Goure. Útočník z Pobrežia Slonoviny v jedenástej minúte otvoril skóre a podieľal sa aj na zásahoch Aleša Čermáka v tridsiatej a Željka Gavriča v 57. minúte. Striedajúci David Strelec po hodine hry už iba znížil.

Štatistika duelu
Štatistika dueluFlashscore

DAC si pripísal tretiu výhru v ročníku a v neúplnej tabuľke je priebežne piaty, Slovan za ním zaostáva na šiestej priečke o tri body s dvoma zápasmi k dobru.

AS Trenčín - ViOn Zlaté Moravce 1:2

Trenčania sa dostali do vedenia už v desiatej minúte, keď Kupusovič skóroval po centri Matúša Kmeťa do pokutévoh územia, kde lopta prepadla cez brániach hráčov i brankára. V 48. minúte síce vyrovnal Roman Čerepkai z pokutového kopu, no Kupusovič rozhodol krátko po hodine hry exportnou strelou spoza šestnástky do ľavého horného rohu. Zverenci Iliju Stolicu poskočili na čelo tabuľky o bod pred Žilinu. 

Neúplná tabuľka Niké ligy
Neúplná tabuľka Niké ligyFlashscore