Prvé víťazstvo Ščasného, dvojgólový Sauer rozhodol v Podbrezovej. Ruža a DAC bez gólov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Prvé víťazstvo Ščasného, dvojgólový Sauer rozhodol v Podbrezovej. Ruža a DAC bez gólov

Aktualizované
Žilinský kouč Michal Ščasný zaznamenal prvú výhru v novom tíme.
Žilinský kouč Michal Ščasný zaznamenal prvú výhru v novom tíme.Profimedia
Sobotnú porciu zápasov 6. kola nikéligovej nadstavby o titul odštartovala výhra Žiliny na pôde Podbrezovej 2:1. Diváci na Žitnom ostrove gól nevideli.

Podbrezová - Žilina 1:2

Domáci prehrali v Niké lige siedmy zápas za sebou, bez výhry sú už deväť ligových stretnutí v rade. Tréner Michal Ščasný sa tešil z prvého víťazstva a druhého bodového zápisu v rade po príchode k mužstvu spod Dubňa. 

Viac z hry i šancí mali v prvej časti domáci, ktorým VAR pre ofsajd neuznal gól Galčíka. Po strelách Sanusiho a Yirajanga sa triaslo brvno a brankár Belko podržal hostí aj pri ďalších koncovkách Sanusiho a Kováčika.

Žilina trestala v nadstavenom čase, keď zlý odkop Bartoša zachytil Ďatko a Sauer otvoril skóre. Hostia poistili výhru v 84. minúte po brejku, keď sa opäť tešil Sauer. V poslednej minúte už iba skorigoval stav po odrazenej lopte striedajúci Kabongo.

Štatistiky zápasu.
Štatistiky zápasu.Flashscore

Dunajská Streda - Ružomberok 0:0

Futbalisti Dunajskej Stredy remizovali s Ružomberkom a klesli na štvrtú priečku za Žilinu, piaty Ružomberok stráca na DAC tri body. Papierový favorit síce mal až 61-percentné držanie lopty a vyslal 18 striel, z toho osem na bránu, zatiaľ čo Ruža zakončila len štyrikrát, ale ani tak gól nepadol.

Aktuálna tabuľka prvej šestky.
Aktuálna tabuľka prvej šestky.Flashscore