Al-Ittihad bez Benzemu prehral, v súboji známych mien boli udelené tri červené karty

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Al-Ittihad bez Benzemu prehral, v súboji známych mien boli udelené tri červené karty

Na víťazstvo favorita nestačila ani prítomnosť Kantého.
Na víťazstvo favorita nestačila ani prítomnosť Kantého.Profimedia
Futbalisti Al-Ittihadu prehrali vo štvrtkovom zápase 16. kola najvyššej saudskoarabskej súťaže na pôde Damacu 1:3. Al-Ettifaq remizoval bez gólov s Al-Shababom.

Damac - Al-Ittihad 3:1

Favorizovaní hostia prekvapivo nestačili na hráčov Damacu a ďalšie body do tabuľky si nepripísali, čiže ostávajú na štvrtom mieste. Domáci poskočili na šiestu priečku. Hrdinom sa stal dvojgólový útočník N'Koudou, ktorý má na konte už trinásť presných zásahov, čím na druhom mieste tabuľky strelcov vyrovnal s trinástimi zásahmi Mitroviča. Prvý ostáva Cristiano Ronaldo s 15 gólmi. Al-Ittihad sa musel zaobísť bez hviezdneho Benzemu, ktorý vynechal už druhý súťažný zápas po sebe.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Al-Shabab - Al-Ettifaq 0:0

Oba tímy sa chcú v tabuľke posunúť vyššie, a tak sa hralo o dôležité body. Stretnutie nakoniec skončilo nerozhodne, pričom hlavný rozhodca rozdal až tri červené karty. Najskôr bol vylúčený domáci záložník Banega a následne v závere po vzájomnej potýčke Cuéllar s Grayom, takže z pôvodných 22 hráčov dohrávalo iba devätnásť. Za Al-Shabab nastúpili v základe aj Carrasco a Saiss, v jedenástke hostí nechýbali Henderson či Wijnaldum. Tréner Steven Gerrard ale na lavičke ponechal Dembélého, ktorého nasadil až v druhom dejstve.

Aktuálna tabuľka.
Aktuálna tabuľka.Flashscore

Ďalší výsledok:

Al-Hazem - Al-Fateh 2:0