Gól Ronalda zrušil VAR, hviezdil Mitrovič. Al-Hilal zvládol šláger a zvýšil náskok na čele

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Gól Ronalda zrušil VAR, hviezdil Mitrovič. Al-Hilal zvládol šláger a zvýšil náskok na čele

Mitrovič sa stal hviezdou šlágru najvyššej saudskoarabskej súťaže.
Mitrovič sa stal hviezdou šlágru najvyššej saudskoarabskej súťaže.Profimedia
Futbalisti Al-Hilalu vyhrali šláger 15. kola najvyššej saudskoarabskej súťaže proti Al-Nassru a zvýšili náskok na čele tabuľky. V súboji prvého s druhým padli tri góly.

Al-Hilal - Al-Nassr 3:0

Po hodine hry sa o prvý presný zásah postaral srbský záložník Milinkovič-Savič. Vyrovnať síce dokázal Cristiano Ronaldo, lenže jeho radosť bola predčasná, keďže pred krásnou strelou volejom sa nachádzal v milimetrovom ofsajde, ktorý potvrdil aj VAR. Na záver sa dvakrát presadil druhý najlepší strelec súťaže Mitrovič, na konte má trinásť zásahov. O dva menej ako pätnásťgólový Ronaldo.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Al-Hilal má po víťazstve na čele tabuľky už sedembodový náskok a stále neprehral. Z pätnástich odohraných stretnutí iba dvakrát remizoval. Vo všetkých súťažiach navyše ťahá štrnásťzápasovú sériu výhier, započal ju ešte koncom septembra. Al-Nassr je druhý s 34 bodmi, o štyri menej nazbieralo tretie Al-Ahli.

Mužstvo okolo Ronalda prehralo dvakrát po sebe v prvom a druhom kole tejto sezóny, odvtedy naprieč všetkými súťažami v devätnástich dueloch sedemnásťkrát vyhralo a dva razy prehralo. Túto úctyhodnú sériu ukončilo po viac ako troch mesiacoch. Do stretnutia nastúpili prakticky všetky hviezdy na oboch stranách, domácim chýbal iba dlhodobo zranený Neymar.

Aktuálny pohľad na čelo tabuľky.
Aktuálny pohľad na čelo tabuľky.Flashscore

Ďalší výsledok:

Al-Feiha - Damac 2:4