Last Dance dvoch velikánov? Messi a Ronaldo by mali nastúpiť proti sebe vo februári

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Last Dance dvoch velikánov? Messi a Ronaldo by mali nastúpiť proti sebe vo februári

Lionel Messi a Cristiano Ronaldo sa proti sebe stretnú vo februári možno naposledy.
Lionel Messi a Cristiano Ronaldo sa proti sebe stretnú vo februári možno naposledy.Profimedia
Vo februári budúceho roka sa hviezdni futbalisti Cristiano Ronaldo (38) a Lionel Messi (36) možno stretnú na ihrisku naposledy. Saudskoarabskí organizátori ohlásili turnaj v Rijáde za účasti Al-Nassru a Interu Miami.

Ďalším účastníkom podujatia "Riyadh Season Cup" v hlavnom meste Saudskej Arábie má byť Al-Hilal, ktorého hráčom je superhviezda Neymar. Jeho štart je však po nedávnej operácii roztrhnutého predného skríženého väzu v kolene vylúčený.

Messi a Ronaldo sa stretli aj v januári tohto roku v Rijáde. Argentínsky majster sveta odohral exhibičný zápas v drese svojho bývalého klubu Paríž St. Germain, zatiaľ čo pre Ronalda bol tento duel premiérou v Saudskej Arábii v tíme zloženom z hráčov Al-Nassr a Al-Hilal.

Médiá teraz nadchádzajúci duel nazvali "The Last Dance". Portál Goal.com uviedol, že päťnásobný držiteľ Zlatej lopty Ronaldo a Messi, ktorý tento rok získal ocenenie už po ôsmy raz, sa doteraz stretli ako súperi na trávniku v 36 zápasoch, pričom prvý sa uskutočnil v roku 2008. Argentínčan je úspešnejší aj z hľadiska víťazstiev, jeho bilancia je 16-11.