Al-Nassr s ďalšou posilou, z Porta priviedol za mastnú sumu Otávia

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Al-Nassr s ďalšou posilou, z Porta priviedol za mastnú sumu Otávia

Otávio bude svoje umenie ukazovať v Saudskej Arábii.
Otávio bude svoje umenie ukazovať v Saudskej Arábii.Reuters
Portugalský stredopoliar Otávio (28) prestúpil do Al-Nassr z portugalského Porta, oznámil v utorok saudskoarabský klub Pro League.

Klub nezverejnil sumu za prestup, ale miestne médiá informovali, že ide o 60 miliónov eur. Otávio po príchode do Porta v roku 2014 strelil 31 gólov v 283 zápasoch vo všetkých súťažiach.

"Oficiálne sme podpísali portugalskú hviezdu Otávia. Privítali sme najlepšieho hráča miestnej ligy," - napísal Al-Nassr na komunikačnej platforme X, predtým známej ako Twitter.

Hráč sa pripojí k tímu Al-Nassr, v ktorom pôsobia aj Cristiano Ronaldo, Sadio Mané, Marcelo Brozovič, Alex Telles a Seko Fofana.

Tím Luisa Castra mal slabý štart do sezóny Pro League, keď prehral oba prvé zápasy. Saudský verejný investičný fond (PIF) oznámil investičný a privatizačný projekt pre športové kluby vrátane ligových šampiónov Al-Ittihad, Al-Ahli, Al-Nassr a Al-Hilal.

PIF vlastní 75-percentný podiel v každom z týchto štyroch klubov, zatiaľ čo ich neziskové nadácie majú v každom z nich 25-percentný podiel.