Chelsea konečne zabrala, Manchester City pokračuje v oslnivej forme

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Chelsea konečne zabrala, Manchester City pokračuje v oslnivej forme
Aktualizované
Radosť hráčov Chelsea.
Radosť hráčov Chelsea.Profimedia
35. kolo anglickej Premier League prinieslo ďalšie zaujímavé momenty. Z troch bodov sa tešia hráči Chelsea, Manchestru City, Tottenhamu, Wolverhamptonu a Liverpoolu.

Bournemouth - Chelsea 1:3 (1:1)

Góly: 21. Viña - 9. Gallagher, 82. B. Badiashile, 86. João Félix

Pôsobenie Chelsea v aktuálnej sezóne nemožno nazvať inak než katastrofou a hoci už v závere ročníka o nič nejde, londýnsky klub sa ocitol nebezpečne blízko zostupovej zóny. Prvé víťazstvo trénera Franka Lamparda od svojho návratu na lavičku zariadil v 82. minúte Badiashile, o štyri neskôr zvyšoval na konečných 3:1 z pohľadu hostí Félix. Chelsea patrí 11. priečka, Bournemouth je štrnásty.

Manchester City - Leeds 2:1 (2:0)

Góly: 19. a 27. Gündogan - 85. Rodrigo

Štvorbodový náskok na druhý Arsenal, ďalšie víťazstvo a s najväčšou pravdepodobnosťou veľká spokojnosť, taká je bilancia a nálada v tábore City po triumfe nad Leedsom. Tri body sa však tentokrát nevybojovali ľahko, hoci sa po polhodine hry zdalo, že domáci predvedú ďalší ofenzívny uragán.

Hostia zdramatizovali dianie päť minút pred koncom riadneho hracieho času. K napínavému záveru prispela aj neprememená penalta strelca druhého gólu Gündogana v 84. minúte, Manchester si však tesný triumf postrážil a zaznamenal desiaty trojbodový ligový zápis v rade.

Tottenham - Crystal Palace 1:0 (1:0)

Gól: 45+1. Kane

Tri body má aj ďalší celok, na ktorý v uplynulých mesiacoch padla "deka". Tottenham s novým dočasným manažérom pokoril najtesnejším rozdielom Crystal Palace. O všetkom rozhodol v nadstavenom čase prvého dejstva Harry Kane. Londýnčania stále snívajú sen o budúcoročnej účasti v Lige majstrov, momentálne im patrí 6. miesto so šesťbodovou stratou na štvrtý Manchester United.

Wolverhampton - Aston Villa 1:0 (1:0)

Gól: 9. Toti

FC Liverpool - Brentford FC 1:0 (1:0)

Gól: 13. Salah

Liverpool sa vďaka víťazstvu nad Brentfordom posunul v tabuľke na piate miesto, jediný gól vsietil v 13. minúte egyptský útočník Mohamed Salah.

Tabuľka anglickej ligy.
Tabuľka anglickej ligy.Flashscore