Ďalšie treble v podaní Citizens? V šatni vidím odhodlanie a hlad, vraví Foden

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ďalšie treble v podaní Citizens? V šatni vidím odhodlanie a hlad, vraví Foden

Foden nastúpil na svoj 50. zápas v Lige majstrov.
Foden nastúpil na svoj 50. zápas v Lige majstrov.Reuters
Víťazne naladený tím Manchestru City vstúpil do novej sezóny odhodlaný opäť bojovať o trofeje na všetkých frontoch. Hráči prejavujú rovnaký hlad, ktorý im priniesol historické úspechy v minulom ročníku, povedal stredopoliar Phil Foden (23).

Reprezentant Anglicka sa v utorok počas prvého osemfinálového duelu Ligy majstrov na ihrisku FC Kodaň prezentoval gólom a asistenciou. Mužstvu City tak pomohol k víťazstvu 3:1 a k vytvoreniu ideálnej pozície na postup do ďalšej fázy. Následne sa vyjadril, že v šatni vládne skutočný tímový duch.

"Ukazujeme, že sme stále odhodlaní, hráme rovnaký futbal ako vlani a chceme vyhrať všetky zápasy. Dúfam, že to bude pokračovať a že naša úroveň a forma neklesnú," uviedol Foden a dodal: "Sme sústredení, držíme pri sebe a je radosť byť súčasťou tohto tímu. Keď sa rozhliadnem po šatni, stále vidím odhodlanie a hlad."

V Lige majstrov nastúpil už po päťdesiaty raz, stal sa tak najmladším Angličanom, ktorému sa podarilo zaknihovať takýto zápis. "Citizens", ktorí za vedúcim Liverpoolom v Premier League zaostávajú o dva body, v sobotu hostia Chelsea. Stále sú v hre aj v FA Cupe - koncom februára ich čaká osemfinále na pôde Lutonu.