Dni plné smoly. Zranenie Mingsa je horšie ako debakel od Newcastlu, tvrdí Unai Emery

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Dni plné smoly. Zranenie Mingsa je horšie ako debakel od Newcastlu, tvrdí Unai Emery

Mings bol v prvom polčase odnesený na nosidlách.
Mings bol v prvom polčase odnesený na nosidlách.Reuters
Manažér Aston Villy Unai Emery (51) bol sklamaný z kapitulácie svojho tímu na pôde Newcastlu United, ale ešte horšia bola strata kľúčového obrancu Tyrona Mingsa (30), ktorý sa zranil v prvom polčase.

Mings sa po zdanlivo nevinnom súboji s útočníkom Alexandrom Isakom porúčal na zem a po dlhšej prestávke na ošetrenie ho v 31. minúte duelu odviezli z ihriska na nosidlách do miestnej nemocnice.

Zranenie Angličana prišlo niekoľko dní po tom, čo birminghamský tím prišiel o Emiliana Buendíu, ktorý si vážne zranil koleno a údajne bude mimo hry až osem mesiacov.

"Nevyzerá to dobre, je zranený. Tento týždeň bol veľmi náročný. Prišli sme o Emiliana a dnes aj o Tyrona, dvoch dôležitých hráčov tímu. Zranenie Mingsa je horšie ako debakel od Newcastlu," povedal Emery pre BBC.

Emery bol na postrannej čiare skleslý
Emery bol na postrannej čiare skleslýReuters

"V poslednom čase nám to nefunguje dobre, ale budeme reagovať. Chcem byť pozitívny. S hráčmi, ktorých máme, môžeme situáciu zmeniť," doplnil tréner Aston Villy.

Obrana mužstva sa po odchode Mingsa rozpadla a Newcastle v druhom polčase uštedril súperovi štyri góly, čím sa domáci na radosť trénera Eddieho Howea dostali na čelo tabuľky.

"Sme veľmi spokojní. Bol to ťažký zápas, Aston Villa je veľmi dobrý tím. Vedeli sme, že musíme byť v najlepšej forme. Strelili sme päť gólov, mohli sme ich dať aj viac. Bol to duel, ktorý rozhodla naša nekompromisnosť pred bránkou. Dnes nám všetko klaplo," vravel Eddie Howe, kouč "The Magpies".