Flashscore zostava 14. kola Premier League: Žiaril Trippier aj opory Arsenalu a Chelsea

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Flashscore zostava 14. kola Premier League: Žiaril Trippier aj opory Arsenalu a Chelsea
Trippier sa stal najlepším hráčom 14. kola Premier League.
Trippier sa stal najlepším hráčom 14. kola Premier League.Profimedia
Ďalšie zaujímavé kolo Premier League prinieslo skvelé výkony jednotlivcov, z ktorých Flashscore Správy vybrali ideálnu zostavu. Jej hlavnou hviezdou je najvyššie hodnotený obranca Kieran Trippier (33).
Ideálna zostava 14. kola Premier League.
Ideálna zostava 14. kola Premier League.Flashscore

Brankár

Robert Sánchez (Chelsea) 7,6

Brankári nemajú za sebou najlepšie kolo, o čom svedčí aj pomerne vysoký počet strelených gólov, ale najvyššiu známku dostala jednotka Chelsea napriek tomu, že od hráčov Brightonu inkasovala dvakrát. Španiel však proti svojmu bývalému zamestnávateľovi predviedol až sedem zákrokov a pomohol "The Blues" potvrdiť zlepšujúcu sa formu.

Obrancovia

Kieran Trippier (Newcastle) 9,2

Na pravej strane defenzívy žiadne prekvapenie, Trippier pokračuje v skvelých výkonoch a do zostavy kola sa dostal už štvrtý raz. Proti Manchestru United prihral na jediný gól Gordona, čo mu vynieslo najlepšie hodnotenie spomedzi všetkých futbalistov. Stal sa aj Hráčom 14. kola Premier League podľa Flashscore. To sa mu ako prvému podarilo druhý raz. Dokopy zaznamenal už sedem asistencií, čo je spoločne so zraneným Netom najviac.

James Tarkowski (Everton) 7,9

Skúsený obranca sa stal najlepším hráčom zápasu pri výhre Evertonu proti Nottinghamu. "Toffees" sa dostali po odpočítaní desiatich bodov do nezávideniahodnej situácie, no zareagovali na ňu skvelým spôsobom. Tarkowski vyhral až desať súbojov, deväťkrát odvrátil loptu smerujúcu do pokutového územia, vzadu znova pôsobil ako skala.

Ben Mee (Brentford) 8,2

Do zostavy sa dostal aj tretí bývalý obranca Burnley. Proti Lutonu rozhodol víťazným gólom, po rohovom kope nechytateľnou hlavičkou rozvlnil sieť. Mee okrem toho zaznamenal dva bloky a vyhral päť súbojov. Brentford sa jeho výraznou zásluhou vrátil na víťaznú koľaj.

Antonee Robinson (Fulham) 8,3

Napriek tomu, že pri prestrelke na Anfielde (4:3) bol nakoniec na neúspešnej strane barikády, podal pôsobivý výkon smerom dopredu aj dozadu. Prihral na gól Wilsona, pripísal trinásťkrát získaní lopty a sklzom vyhral štyri súboje.

Stredopoliari

Ryan Christie (Bournemouth) 8,9

Christie pri remíze s Aston Villou vynikol svojou kreativitou a pripísal si druhú najvyššiu známku spomedzi všetkých hráčov. Stredopoliar predviedol tri kľúčové prihrávky, jednu asistenciu na gól, sedemkrát našiel spoluhráčov presným dlhým pasom a uspel počas všetkých štyroch driblingov. Defenzíva "Villans" s ním mala plné ruky práce.

Martin Ødegaard (Arsenal) 8,7

Ødegaard víťazným zásahom rozhodol o troch bodoch proti Wolverhamptonu. Okrem toho vytvoril tri šance, predviedol šesť kľúčových prihrávok, pričom ich úspešnosť mal na úrovni 89 percent. Nór sa v tejto sezóne síce miestami trápil, ale teraz predviedol svoju extratriedu.

Enzo Fernández (Chelsea) 8,3

Chelsea dohrávala duel bez vylúčeného Gallaghera, ale vďaka skvelému výkonu argentínskeho stredopoliara to nebolo až tak poznať. Fernández dlho čakal na svoj prvý presný zásah v Premier League, ale v nedeľu sa presadil hneď dvakrát. Najskôr ťažil zo skvelej prihrávky Badiashileho a následne premenil pokutový kop. Dôležité tri body pre "The Blues".

Mohammed Kudus (West Ham) 8,6

Ghanský stredový hráč pokračuje v skvelom štarte počas pôsobenia vo West Hame. Pri remíze proti Crystal Palace otvoril skóre, presadil sa už šiestykrát v rámci všetkých súťaží tejto sezóny. V nedeľu takisto zaknihoval šesť úspešných driblingov a jednu kľúčovú prihrávku. Preukázal, že momentálne je kľúčovou osobou ofenzívy "Hammers".

Útočníci

Zeki Amdouni (Burnley) 8,5

Burnley vyhralo prvý domáci zápas sezóny, postaralo sa o to vo veľkom štýle. V súboji nováčikov rozdrvilo Sheffield United vysoko 5:0. Amdouni jeden gól strelil a na ďalší asistoval. "The Clarets" ťažili aj z vylúčenia útočníka hostí McBurnieho.

Bukayo Saka (Arsenal) 8,5

Druhý hráč Arsenalu v zostave kola. Saka bol pre svoj tím rovnako dôležitý ako Ødegaard. Angličan otvoril skóre a postaral sa o stý gól "Gunners" v kalendárnom roku 2023. Celkovo proti Wolverhamptonu vyslal tri strely a predviedol štyri kľúčové prihrávky. Krídelník bol síce terčom kritiky, ale tieto reči kvalitným výkonom rýchlo vyvrátil.