Flashscore zostava 32. kola Premier League: Nezastaviteľný De Bruyne aj skvelý Dúbravka

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Flashscore zostava 32. kola Premier League: Nezastaviteľný De Bruyne aj skvelý Dúbravka

Kevin De Bruyne prehupol svoje presné zásahy v drese City do druhej stovky.
Kevin De Bruyne prehupol svoje presné zásahy v drese City do druhej stovky.AFP
Premier League po bláznivých výsledkoch v strede týždňa pokračovala v rýchlo tempe a počas víkendu sa uskutočnilo 32. kolo. Flashscore Správy tradične prinášajú najlepšiu zostavu.
Ideálna zostava 32. kola Premier League.
Ideálna zostava 32. kola Premier League.Flashscore

Brankár

Martin Dúbravka (Newcastle) 7,8

Martin Dúbravka sa postaral o čisté konto Newcastlu, keď straky vyhrali nad Fulhamom 1:0. Slovenský reprezentant pomohol hosťom prežiť veľký tlak v prvom polčase, pripísal si štyri zákroky.

Obrancovia

Bruno Guimaraes (Newcastle) 8,3

Guimaraes strelil jediný gól zápasu pri víťazstve Newcastlu na pôde Fulhamu a počas celého priebehu bol ako vždy v plnej permanencii. Odrazenú loptu pri svojom zásahu poslal do rohu, ale vytvoril aj štyri šance a vyhral šesť súbojov.

Fabian Schär (Newcastle) 8,0

Ďalším hráčom Newcastlu je Schär a vzhľadom na jeho výkon v strede defenzívy je to zaslúžené. Tridsaťdvaročný hráč bol vzadu základným stavebným kameňom. Vyhral jedenásť súbojov a zároveň trinásťkrát odvrátil loptu. Newcastle odolal tlaku Fulhamu a neinkasoval.

Micky van de Ven (Tottenham) 8,2

Tottenham víťazstvom 3:1 doma proti Nottinghamu poskočil na štvrté miesto tabuľky a van de Ven bol kľúčovým hráčom. Dvadsaťdvaročný Holanďan vyhral päť súbojov na zemi a dva vo vzduchu. Výborný výkon zavŕšil prudkou gólovou strelou do horného rohu, ktorým rozhodol o troch bodoch pre Spurs.

Stredopoliari

Kevin De Bruyne (Manchester City) 9,6

Kevin De Bruyne sa predviedol v najlepšom svetle, keď pomohol Manchestru City zdolať Crystal Palace 4:2 a udržal tak šancu na titul. Belgičan sa podieľal na troch zo štyroch gólov svojho celku. Najprv nádhernou ranou strelil rohu brány vyrovnal a potom prihrávkou našiel Haalanda. Druhý gól De Bruyneho, ktorý bol jeho 100. zásahom v drese City, padol ľavačkou.

James Ward-Prowse (West Ham) 8,1

Stabilné výkony anglického futbalistu pokračujú. Jeho prínos opäť zohral kľúčovú úlohu, keď Hammers vyhrali nad Wolves. Ward-Prowse skóroval priamo z rohového kopu. Lopta sa zatočila, preletela ponad brankára a dostala sa k vzdialenejšej žrdi.

Jordan Clark (Luton) 8,4

Clark si víkend užil, keďže pri dôležitom víťazstve Lutonu nad Bournemouthom strelil svoj prvý gól v Premier League. Tridsaťročný stredopoliar predviedol celoplošný výkon s tromi vytvorenými šancami, tromi vyhratými hlavičkovými súbojmi a ôsmimi úspešnými súbojmi na zemi.

Kai Havertz (Arsenal) 8,4

Oživenie Havertza pokračuje, nakoľko Nemec predviedol špičkový výkon pri víťazstve vedúceho tímu tabuľky Arsenalu v Brightone. Havertz bol ústrednou postavou, v druhom polčase skóroval a v závere zápasu asistoval Trossardovi.

Útočníci

Ollie Watkins (Aston Villa) 8,2

Watkins sa znova zapísal medzi strelcov, ale nedokázal zariadiť pre Aston Villu potrebné tri body, s Brentfordom sa zrodila divoká remíza 3:3. Proti svojmu bývalému tímu skóroval dvakrát a zvýšil tak strelecký účet na 18 gólov, presadil sa v úvode zápasu a následne vyrovnal.

Oli McBurnie (Sheffield United) 8,2

McBurnie dal fanúšikom Sheffieldu United dôvod na radosť uprostred pochmúrnej sezóny, keďže sa v remízovom zápase s Chelsea presadil v nadstavenom čase. Škót bol vpredu nepríjemný, vyhral 16 súbojov, zatiaľ čo jeho gól padol po šikovnom prieniku z tesnej blízkosti.

Dominic Calvert-Lewin (Everton) 8,2

Dominic Calvert-Lewin strelil dva zásahy v posledných dvoch stretoch, postaral sa o jediný gól Evertonu v zápase proti Burnley. Bol to síce zvláštny, ale inštinktívny gól. Brankár Burnley Murič príliš dlho čakal na to, aby odkopol loptu, trafil však útočníka a hrací predmet sa odrazil do siete.