Gólová forma Ronalda pred duelom proti Slovensku, po hetriku pridal ďalšie zásahy

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Gólová forma Ronalda pred duelom proti Slovensku, po hetriku pridal ďalšie zásahy

Rodák z Madeiry vedie tabuľku strelcov.
Rodák z Madeiry vedie tabuľku strelcov.Profimedia
Po hetrikovom predstavení z minulého zápasu sa Cristiano Ronaldo (38) tentoraz blysol dvomi presnými zásahmi. Penaltovými ranami pomohol k ďalšiemu víťazstvu tímu Al-Nassr v Saudi Pro League. Medzitým vyprodukoval aj asistenciu, po ktorej sa presadil Sadio Mané (31).

Hviezdny Portugalčan odohral pri triumfe 4:0 nad klubom Al-Shabab 85 minút. Okrem dvoch úspešne zrealizovaných pokutových kopov teda stihol adresovať aj gólovú prihrávku Sadiovi Manému, ktorý v 40 minúte zvyšoval na 3:0.

Po krátkom výpadku zavinenom zranením sa tak Ronaldo dostáva do formy pred šlágrom skupiny J kvalifikácie ME 2024 proti Slovensku, ktorý je na programe 8. septembra v Bratislave.

Mané nastrieľal v štyroch ligových dueloch totožný počet gólov, päťnásobný držiteľ Zlatej lopty má bilanciu päť presných zásahov a dve asistencie.

Al-Nassr je aktuálne na šiestom mieste tabuľky, keď na úvod ročníka dvakrát prehral. Al-Shabab počas leta príliš nenakupoval a jeho trhová hodnota je len 39 miliónov eur oproti 204 miliónom mužstva Al-Nassr, ktoré dominovalo a na strely vyhralo jednoznačne 16:3 (10:1 na bránu).

Po štyroch kolách je na čele súťaže Al-Ittihad so stredopoliarmi Fabinhom, N'Golom Kantém či útočníkom Karimom Benzemom. Klub vyhral všetky duely novej sezóny so skóre 12:0. Práve v tomto ukazovateli sú lepší ako ďalší prestupovo mimoriadne aktívny celok Al-Ahli, ktorý v utorok vyhral nad Al Taee 2:0 vďaka gólom Riyada Mahreza a Francka Kessiého.

Tabuľka Saudi Pro League
Tabuľka Saudi Pro LeagueFlashscore