Guardiola mu nevenoval pozornosť a zabudol jeho meno. Šikovný Kórejčan zostrelil City

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Guardiola mu nevenoval pozornosť a zabudol jeho meno. Šikovný Kórejčan zostrelil City

Hwang Hee-Chan oslavuje po zápase s Manchestrom City.
Hwang Hee-Chan oslavuje po zápase s Manchestrom City.Reuters
Manažér Manchestru City Pep Guardiola (52) zabudol na meno Hwang Hee-Chan (27), keď pred sobotňajším zápasom Premier League na Molineux vymenúval kľúčových hráčov Wolverhamptonu. Po stretnutí si ho Španiel určite bude pamätať.

Juhokórejský reprezentant strelil v druhom polčase víťazný gól pri nečakanom víťazstve 2:1, ktoré ukončilo perfektný štart majstrovského City do sezóny.

"Na pôde Wolves je to vždy boj, a keď vidíte ich individuálnu kvalitu, najmä vpredu s Netom, Cunhom, Kórejčanom... Sú naozaj, naozaj dobrí," povedal Guardiola novinárom na piatkovej tlačovej konferencii. 

Zabudnutie Hwangovho mena si v klube, samozrejme, všimli a Wolves sa postarali o to, aby sa tak nabudúce nestalo. Keď 27-ročný futbalista skóroval, zverejnili jeho fotografiu na sociálnych sieťach s nápisom "Kórejčan".

Guardiola, ktorý sedel na tribúne a zároveň si odpykával trest zákazu státia na lavičke, sa mohol utešovať aspoň tým, že mal pravdu. V 13. minúte si Netovu krížnu prihrávku zrazil do vlastnej siete Rúben Dias, zatiaľ čo v 66. minúte pripravil Cunha trojbodový zásah pre Hwanga.

"Potrebovali sme nájsť spôsob, ako byť odolní a kompaktní. Mať dostatok útočiacich hráčov, ktorí by nám priniesli úspech. Pripravili sme sa naozaj dobre," reagoval manažér Wolves Gary O'Neil pre BBC.

"Chlapci sa držali taktiky, ktorú sme nastavili a plnili všetko do bodky. Poraziť najlepší tím na svete, možno najlepší vôbec, je pre nás obrovský výsledok," doplnil O'Neil 

Wolves - Manchester City 2:1