Je mi ľúto fanúšikov, chýba nám konzistentnosť, povedal ten Hag po prehre s Bournemouthom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Je mi ľúto fanúšikov, chýba nám konzistentnosť, povedal ten Hag po prehre s Bournemouthom
Ten Hag bol po prehre s Bournemouthom rozrušený.
Ten Hag bol po prehre s Bournemouthom rozrušený.Profimedia
Odkedy bol Erik ten Hag (53) v roku 2022 vymenovaný za manažéra Manchestru United, anglický klub minul na nové posily približne 500 miliónov eur, ale po sobotňajšej prehre 0:3 s Bournemouthom Holanďan zdôraznil, že jeho tím nie je dostatočne dobrý. Podľa neho mu chýba konzistencia, ktorú možno získať najmä tvrdou prácou.

Všetok optimizmus po stredajšom víťazstve nad Chelsea, vďaka ktorému sa Manchester United posunul na šieste miesto v Premier League, len tri body za majstrovský Manchester City, sa vyparil pri domácej prehre 0:3 s Bournemouthom. Sobotňajší súper totiž v zápase dominoval takmer od začiatku do konca a mohol vyhrať aj vyšším rozdielom.

"Červení diabli" v tejto ligovej sezóne prehrali na svojom trávniku štyrikrát. V celej súťaži nezvládli 11 z 23 duelov a nad budúcnosťou ten Haga sa opäť sťahujú mračná.

V silnom daždi vyzeral holandský tréner na lavičke opustene a po záverečnom hvizde vyhlásil, že jeho tím sa na začiatku vôbec nechytal. "Myslím si, že ako tím nie sme dostatočne konzistentní. Musíme spolupracovať, aby sme sa zlepšili," utrúsil.

Štatistika duelu.
Štatistika duelu.Flashscore

"Podávame nevyrovnané výkony. Máme na to, aby sme to zmenili, ale musíme tvrdo pracovať. Každý tretí deň podať čo najlepší výkon. Musíme byť na seba tvrdší, aby sme boli pripravení od začiatku. Už v piatok som povedal, že ak nebudeme hrať na najvyššej úrovni, v tejto lige sa nám to nepodarí, pretože nás to zničí."

Fanúšikovia United dali svoje pocity najavo pri záverečnom hvizde, keď sa z tribún ozývalo bučanie. Ten Hag priznal, že ich chápe. "Je mi ich ľúto, pretože vždy stoja za nami," povedal. "Očakávajú od nás viac. Musíme splniť ich očakávania od úvodného hvizdu."

Stredopoliar Bruno Fernandes, ktorý dostal žltú kartu a vynechá budúcotýždňový trip do Liverpoolu, povedal, že predvedená hra bola neprijateľná.

"Urobili sme veľa vecí zle, na všetkých úrovniach, technicky aj intenzitou, Bournemouth bol oveľa lepší," prízvukoval Portugalčan. "Nie sme dostatočne konzistentní na to, aby sme mohli pomýšľať na najvyššie priečky. Chápem frustráciu fanúšikov," dodal kapitán Manchestru United.