Lazaret si vyberá daň. V januári musíme podpísať ďalšieho stopéra, vyzýva Postecoglou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Lazaret si vyberá daň. V januári musíme podpísať ďalšieho stopéra, vyzýva Postecoglou

Son Heung-min z Tottenhamu oslavuje so spoluhráčmi štvrtý gól proti Newcastlu.
Son Heung-min z Tottenhamu oslavuje so spoluhráčmi štvrtý gól proti Newcastlu.Reuters
Tottenham Hotspur bude v januárovom prestupovom období hľadať nového stopéra, tvrdí manažér Ange Postecoglou (58) a priznáva, že jeho káder nie je dostatočne široký.

Návrat Argentínčana Christiana Romera po odpykaní trestu pomohol zmierniť problémy, avšak jeho stopérski kolegovia Micky van der Ven, Ashley Phillips a Eric Dier zostávajú naďalej zranení. Waleský krajný obranca Ben Davies zvykne vypomôcť v srdci defenzívy, ale Postecoglou napriek tomu prezradil, že je to miesto, ktoré Tottenham potrebuje posilniť.

"Myslím si, že Ben Davies bol vynikajúci (počas nedeľňajšieho víťazstva proti Newcastlu United). Dostáva príležitosť hrať. Musíme si uvedomiť, že nie je stredný obranca a do tejto úlohy pomaly dorastá."

"V konečnom dôsledku však musíme podpísať ďalšieho stopéra, pretože momentálne sa pohybujeme na tenkom ľade, ak by prišlo k ďalšiemu zraneniu," povedal Postecoglou novinárom pred piatkovým zápasom Premier League na pôde Nottinghamu Forest.

Tottenham prerušil sériu piatich zápasov bez víťazstva, keď porazil doma Newcastle 4:1 v bráne aj s Martinom Dúbravkom. V tabuľke mu patrí piate miesto, Forest je šestnásty. Pre zranenia chýba aj niekoľko ofenzívnych es vrátane Jamesa Maddisona, Manora Salomona či stredopoliara Rodriga Bentancura. Tento týždeň prišla ďalšia rana, keďže do regiónu Midlands nebude cestovať ani Giovani Lo Celso.

"Bohužiaľ, na tréningu mal menší problém. Neviem, čo to je, ale vo štvrtok už netrénoval, takže v piatok nebude k dispozícii. Dúfame, že to nie je nič vážne," doplnil Postecoglou. Víťazstvom by sa Tottenham vyrovnal štvrtému Manchestru City s 33 bodmi.

Nottingham - Tottenham (piatok, 21:00)

Podarí sa Tottenhamu zmazať aspoň časť straty na TOP 4?
Podarí sa Tottenhamu zmazať aspoň časť straty na TOP 4?Flashscore