Manchester City prišiel o svoju brankársku jednotku. Ederson môže chýbať až mesiac

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Manchester City prišiel o svoju brankársku jednotku. Ederson môže chýbať až mesiac

Ederson bude nútene pauzovať.
Ederson bude nútene pauzovať.Profimedia
Manchester City v 28. kole Premier League iba remizoval s Liverpoolom 1:1 a v tabuľke klesol na tretie miesto, navyše prišiel o Edersona. Brankárska jednotka Citizens by mala pre zranenie stehenného svalu chýbať tri až štyri týždne.

Hoci hostia z Manchestru v nedeľu večer na Anfielde otvorili skóre, Liverpool mal väčšinu zápasu prevahu, ale tá nakoniec stačila len na remízu 1:1.

Liverpool - Manchester City 1:1

Záverečná polhodina sa medzitým odohrala bez Edersona, ktorý musel byť vystriedaný po súboji s Darwinom Núñezom, v ktorom bol neskoro a okrem vlastných zdravotných problémov zapríčinil aj penaltu, z ktorej The Reds vyrovnali. Stretnutie v bráne City dochytal Stefan Ortega a pridá aj ďalšie štarty, keďže Brazílčan bude chýbať tri až štyri týždne pre zranenie stehenného svalu.

Ederson, pravdepodobne, vynechá úvodné štvrťfinále Ligy majstrov, okrem ligových zápasov aj štvrťfinále FA Cupu s Newcastlom. Okrem iného vypadne tiež z nominácie brazílskej reprezentácie, ktorú koncom marca čakajú priateľské strety proti Španielsku a Anglicku.