Nottinghamu nepomohli debutujúce posily ani krásny gól, Burnley odvrátilo najhorší vstup

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nottinghamu nepomohli debutujúce posily ani krásny gól, Burnley odvrátilo najhorší vstup

Nottingham a Burnley si body spravodlivo rozdelili.
Nottingham a Burnley si body spravodlivo rozdelili.Profimedia
Futbalisti Nottinghamu a Burnley remizovali v pondelkovej dohrávke 5. kola anglickej Premier League.

Nottingham Forest - Burnley 1:1

Oba tímy sa stretli druhý raz za 21 dní, pretože koncom augusta proti sebe nastúpili v rámci Ligového pohára takisto na City Ground Stadium. Vtedy Burnley vyhralo 1:0 a gól strelil Zeki Amdouoni, ktorý skóre otvoril aj tentoraz a to utešenou strelou z hranice pokutového územia.

Nejaký čas to vyzeralo na rovnaký výsledok, avšak Callum Hudson-Odoi pri svojom debute za Nottingham predviedol nádhernú ranu do rohu brány, od žrde dostal loptu za čiaru. V Premier League skóroval prvý raz od októbra 2021. Asistoval mu Taiwo Awoniyi. Ten sa do štatistík gólom či asistenciou zapísal v každom z posledných deviatich dueloch tejto súťaže (9+2).

Vedenie hosťom mohol vrátiť Lyle Foster, zásah pre predošlú ruku Bergeho neplatil. Juhoafrický útočník navyše v nadstavení videl za úder lakťom červenú kartu. Na domácej strane debutoval aj defenzívny záložník Ibrahima Sangaré.

Burnley nevyhralo ani štvrtý zápas nového ročníka, ale po troch prehrách konečne bodovalo. Len dvakrát v histórii sa tomuto klubu stalo, aby mal po štyroch kolách nula bodov, takže tréner Kompany sa vyhol takémuto nezdaru. Jeho tím však inkasoval už dvanásť gólov, pričom odohral iba štyri zápasy. Má jasne najhoršiu defenzívu.

Ak by Nottingham vyhral, mohol stanoviť nový rekord, pretože  doma päťkrát v rade na úrovni Premier League ešte neuspel. Jeho štatistika sa zastavila na čísle štyri. 

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore
Aktuálna tabuľka Premier League.
Aktuálna tabuľka Premier League.Flashscore