Odchod z Liverpoolu nie je v pláne. Salah fanúšikom naznačil, že v klube zostane

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Odchod z Liverpoolu nie je v pláne. Salah fanúšikom naznačil, že v klube zostane

Salah odohral pod Kloppom 348 zápasov.
Salah odohral pod Kloppom 348 zápasov.Reuters
Egyptský reprezentant Mohamed Salah (31) naznačil, že po odchode manažéra Jürgena Kloppa (56) zostane v Liverpoole. Mohol by tak pokračovať pod taktovkou nového kormidelníka Arneho Slota (45).

Po Kloppovom odchode po takmer deviatich rokoch pri kormidle a oficiálnom potvrdení trénera Slota ako jeho nástupcu sa zvýšila neistota ohľadom Salahovej budúcnosti v Liverpoole, kde mu v júni 2025 vyprší zmluva.

Skúsený hráč bol v závere sezóny častokrát spájaný s odchodom do saudskoarabskej ligy. Najlepší strelec The Reds sa v tejto sezóne zdal byť trochu mimo formy, obzvlášť ku koncu ročníka, keď sa v posledných šiestich zápasoch gólovo presadil iba raz, čo bol jeden z faktorov, prečo káder z Merseyside na titul nedosiahol.

Avšak po tom, čo bol Slot oznámený ako nový tréner Liverpoolu, Salah predstavil ambície svojho tímu pre budúcu sezónu a vyslal pre Kloppa odkaz na rozlúčku. Egyptský krídelník zároveň naznačil, že by v klube rád zotrval aj budúci rok.

"Vieme, že trofeje sú to, čo sa počíta, urobíme všetko pre to, aby sa tak stalo aj v budúcej sezóne. Naši fanúšikovia si to zaslúžia, budeme bojovať ako o život," napísal Salah v príspevku na sociálnych sieťach.

"Bolo skvelé s tebou zdieľať všetky trofeje a zážitky za posledných 7 rokov. Prajem ti veľa šťastia do budúcnosti a dúfam, že sa ešte stretneme," pridal Salah popis k fotografii, na ktorej je už s bývalým manažérom Liverpoolu.