Palmera pochválil aj Malouda. Pripomína mi Mbappého z Monaka, tvrdí

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Palmera pochválil aj Malouda. Pripomína mi Mbappého z Monaka, tvrdí
Palmer pobláznil futbalovú verejnosť.
Palmer pobláznil futbalovú verejnosť.Profimedia
Cole Palmer (21) sa stal novou hviezdou Chelsea a o jeho výkonoch hovorí celý futbalový svet. Bývalý hráč anglického tímu Florent Malouda (43) sa domnieva, že mladík pripomína Kyliana Mbappého (25) z čias jeho pôsobenia v Monaku.

Hoci Malouda vie, že Palmera a celý tím čaká ešte dlhá cesta, verí, že Angličan sa môže stať hráčom najvyššej úrovne. V rozhovore pre Gambling Zone povedal:

"Cole Palmer na mňa v tejto sezóne urobil veľký dojem. Je to určite jedna z najlepších akvizícií Chelsea za dlhú dobu. Je to veľmi talentovaný hráč, ale zaujalo ma aj jeho futbalové IQ a vyspelosť."

"Videl som jeho puto s ostatnými členmi tímu a to, ako reaguje, keď sa mu nedarí. Nikdy nestráca koncentráciu. Vždy robí správne rozhodnutia, čo je na mladého hráča v jeho prvej kompletnej sezóne veľmi pôsobivé," dodal na adresu futbalistu, ktorý v aktuálnej sezóne strelil 16 gólov, pridal 9 asistencií a je suverénne najproduktívnejším členom kádra The Blues.

"Myslím si, že Palmer v tejto sezóne ukázal rovnaké schopnosti ako Mbappé, keď prvýkrát vstúpil na scénu v Monaku. Cole je o niečo starší, ako bol Kylian, keď sa presadil, ale z hľadiska rozhodovania, rozvahy a zručností mi pripomína Mbappého. To hovorí všetko o jeho potenciáli a o tom, ako ďaleko to môže dotiahnuť," dodal víťaz Premier League s Chelsea z roku 2010.