Päť gólov a tri pokutové kopy. V dohrávke Premier League sa tešil Fulham, rozhodol Willian

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Päť gólov a tri pokutové kopy. V dohrávke Premier League sa tešil Fulham, rozhodol Willian

Willian premenil dve penalty a zariadil výhru Fulhamu.
Willian premenil dve penalty a zariadil výhru Fulhamu.Profimedia
Futbalisti Fulhamu vyhrali v pondelkovej dohrávke 13. kola anglickej Premier League proti Wolverhamptonu a v tabuľke poskočili na štrnáste miesto. "Cottagers" uspeli po štyroch zápasoch bez víťazstva.

Fulham - Wolverhampton 3:2

Fulham nastúpil v základnej zostave, ktorej vekový priemer bol 30 rokov a 36 dní, čo je najstaršia jedenástka počas aktuálneho ročníka Premier League a najstaršia od apríla 2014. Vtedy mali členovia Hullu priemerne 30 a rokov a 193 dní. Slovenský brankár Marek Rodák bol tradične medzi náhradníkmi.

Skóre otvoril Iwobi, do siete Wolverhamptonu sa presadil už štvrtý raz v kariére, tým pádom ide o jeho najobľúbenejšieho protivníka. V rámci PL skóroval prvý raz od mája. O vyrovnanie sa postaral tretím gólom tohto ročníka Cunha.

 "Chalupárov" vrátil do vedenia z pokutového kopu Willian, ktorý sa 45. gólom stal piatym najlepším strelcom medzi Brazílčanmi v najvyššej anglickej súťaži. Rovnako z penalty ale odpovedalo už siedmym zásahom sezóny jedno z najväčších hráčskych prekvapení v podobe Kórejčana Hwanga. V celom minulom ročníku mal najlepší strelec "vlkov" šesť zásahov.

Debut v Premier League zažil uruguajský obranca Bueno, ktorý po letnom prestupe z Girony do mužstva Wolves nastúpil len raz v Ligovom pohári. Posledné slovo mali domáci, pretože v nadstavenom čase bol hlavný arbiter nútený odpískať aj tretiu penaltu v zápase, druhú z nich premenil Willian a stanovil konečný výsledok. Fulham vyhral v Premier League prvý raz od 7. októbra a poskočil na štrnáste miesto. Wolverhampton je dvanásty.

Aktuálna tabuľka Premier League.
Aktuálna tabuľka Premier League.Flashscore