Posledný Southampton takmer pokoril lídra. Sellés: Sú to dva stratené body

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Posledný Southampton takmer pokoril lídra. Sellés: Sú to dva stratené body

Hosťom na Emirates Stadium nechýbalo veľa.
Hosťom na Emirates Stadium nechýbalo veľa. Profimedia
Manažér Southamptonu Rubén Sellés (39) neskrýval sklamanie po tom, čo jeho tím v piatok prišiel o viac než cenné víťazstvo na pôde lídra Premier League Arsenalu, keď remizoval 3:3.

Gól Carlosa Alcaraza po 28 sekundách a Thea Walcotta v 14. minúte priniesli Southamptonu šokujúce skoré vedenie a keď Duje Caleta-Car v 66. minúte zvýšil na 3:1, zdalo sa, že "svätci" majú našliapnuté k prvému víťazstvu v siedmich ligových zápasoch. Výhra by ich zdvihla z dna tabuľky a na rozdiel jedného bodu by ich priblížila k zóne záchrany. Zásahy Odegaarda a Saku v 88. a 90. minúte však zlomili hosťom srdce.

"Sú to dva stratené body, ale podľa mňa sme niečo ukázali. Povedal som hráčom, že odviedli fantastickú prácu a musíme v nej pokračovať. Ukázali sme charakter a čo dokážeme. Sme hrdí na pracovnú morálku, to je cesta, ktorou sa musíme odteraz uberať," nechal sa počuť Sellés.

Jeho zverencom zostáva na predĺženie svojho desaťročného pobytu v najvyššej súťaži šesť zápasov. Kapitán James Ward-Prowse potvrdil, že neúspech proti Arsenalu bol obrovskou ranou.

"Svoje šance sme využili naozaj dobre a vedeli sme, že v druhom polčase nastúpia silnejší. Je to dobrý bod, ktorý sme získali, ale prevláda u nás sklamanie, že sme nezískali všetky tri body. Myslím si, že sme sa ku koncu unavili a narazili na mužstvo svetovej triedy. Je tu stále veľa duelov. Musíme naďalej veriť," vyjadril sa líder tímu.

Posledná pätica tabuľky Premier League
Posledná pätica tabuľky Premier LeagueFlashscore