Reguilón v Manchestri United neuspel, vracia sa do Tottenhamu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Reguilón v Manchestri United neuspel, vracia sa do Tottenhamu

Sergio Reguilon nastúpil za Manchester United len na 12 zápasov
Sergio Reguilon nastúpil za Manchester United len na 12 zápasovReuters
Španielsky obranca Sergio Reguilón (27) mieri späť do Tottenhamu Hotspur po tom, čo Manchester United predčasne ukončil jeho hosťovanie. Celok z Old Trafford to oznámil vo štvrtok na svojom webe.

Reguilón prišiel do United na sezónne hosťovanie v septembri, aby nahradil zranených Luka Shawa a Tyrella Malaciu. Za klub však nastúpil len v 12 zápasoch vo všetkých súťažiach. Očakáva sa, že Shaw aj Malacia budú čoskoro k dispozícii.

"Sergio Reguilón sa vracia do svojho materského klubu Tottenham Hotspur po tom, čo Manchester United aktivoval klauzulu o predčasnom ukončení hosťovania," uviedli zástupcovia United vo vyhlásení.

"Sergio splnil svoju pôvodnú úlohu - zabezpečiť náhradu za Shawa a Malaciu, keď boli obaja dlhodobo zranení. Zatiaľ čo Luke vynechal posledné dva zápasy pre menší úraz, mal by sa čoskoro vrátiť. Tyrell sa medzitým blíži k návratu po zranení kolena."

Reguilón strávil uplynulú sezónu na hosťovaní v Atléticu Madrid, do "Spurs" prišiel v roku 2020 na základe päťročnej zmluvy z Realu Madrid a počas prvých dvoch sezón si pripísal 52 ligových vystúpení.