Ronaldo po dvojgólovom predstavení odpovedá kritikom: Ešte som nepovedal posledné slovo

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ronaldo po dvojgólovom predstavení odpovedá kritikom: Ešte som nepovedal posledné slovo

Ronaldo je v Saudskej Arábii pri streleckej chuti.
Ronaldo je v Saudskej Arábii pri streleckej chuti.Profimedia
Al-Nassr v zostave s Cristianom Ronaldom (38) triumfoval v piatkovom dueli najvyššej saudskej súťaže nad rivalom Al-Ahli 4:3. Hviezdny Portugalčan po zápase, v ktorom zaznamenal dva presné zásahy, reagoval na kritiku futbalovej verejnosti.

Ronaldo má na konte už deväť presných zásahov, čo z neho robí najlepšieho strelca ligy. Jeho tím vďaka trojbodovému zápisu preskočil v tabuľke svojho piatkového súpera a okupuje piatu pozíciu.

Rodák z Madeiry sa proti Al-Ahli presadil už po štyroch minútach stretnutia. Fantastickú prácu odviedol jeho spoluhráč Sadio Mané a po prihrávke Ronaldo otvoril skóre strelou do pravého spodného rohu siete. Gólman Édouard Mendy bol bezmocný. Po zásahu Andersona Taliscu súper ešte v prvom polčase znížil zásluhou Kessiého, no druhý gól Brazílčana v nadstavenom čase poslal Al-Nassr do polčasového vedenia 3:1.

Ahli sa na začiatku druhého dejstva prebralo po trefe Mahréza, Ronaldo však v 52. minúte opäť úradoval, vďaka výbornému prvému dotyku sa zmocnil prihrávky za obranu na hranici šestnástky a loptu poslal presne do ľavého dolného rohu. Hostia stihli do konca stretnutia už len skorigovať výsledok.

Al-Nassr - Al-Ahli 4:3

Kritika na Ronalda v poslednom čase silnela a obzvlášť ju bolo počuť počas reprezentačnej pauzy. Mnohí fanúšikovia a experti tvrdili, že národnému výberu sa bude lepšie dariť bez svojej najväčšej hviezdy, ktorá v súboji proti Slovensku príliš nežiarila. Portugalsko navyše v ďalšom kvalifikačnom zápase bez potrestaného Ronalda zdemolovalo Luxembursko 9:0.

"Hovorilo sa, že po Ronaldovi, ale to nie je pravda. Budem hrať dovtedy, kým mi nohy nepovedia - 'Cristiano, skončil si'. Ešte mám veľa vecí, ktoré musím urobiť. Stále milujem futbal a strieľanie gólov. Stále milujem víťazstvá. Hovoria, že som skončil, ale ja neustále dokazujem, že to nie je pravda. Ešte som nepovedal posledné slovo," prezradil novinárom rozohnený kanonier po piatkovom triumfe.