Silva sa s Mitrovičom nebabre, najbližšie hrať nebude. Celá situácia je o ňom samom, tvrdí

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Silva sa s Mitrovičom nebabre, najbližšie hrať nebude. Celá situácia je o ňom samom, tvrdí

Al-Hilal by rado priviedlo Mitroviča.
Al-Hilal by rado priviedlo Mitroviča.Reuters
Aleksandar Mitrovič (28) z Fulhamu nenastúpi na prípravný zápas proti Brentfordu, pretože Srb netrénuje tak, ako by bolo potrebné. Uviedol to manažér Marco Silva (46) po tom, čo londýnsky klub údajne odmietol ponuku na útočníka zo strany saudskoarabského Al-Hilalu.

Britské médiá informovali, že Fulham odmietol ponuku Al Hilalu vo výške 25 miliónov libier za hráča, ktorý má ešte tri roky platnú zmluvu.

Mitrovič bol najlepším strelcom Fulhamu v štyroch z posledných piatich sezón, pričom v sezóne 2022/23 vsietil 14 gólov v Premier League a pomohol tímu k 10. miestu. Silva poznamenal, že s Mitrovičom už hovoril, ale táto záležitosť nie je v jeho kompetencii.

"Musím priznať, že to nie je ideálna situácia. Nie preto, že dostal ponuku, ale celá situácia je o ňom samom. Ako viete, v nedeľu hrať nebude, nehral ani minulú stredu. Nespolupracuje správne so spoluhráčmi. Nie je to ideálny scenár, ale taká je realita," povedal Silva novinárom pred nedeľňajším zápasom vo Philadelphii.

"Keď je to mimo mojej kontroly ako manažéra, nie je to niečo, čo by ma znepokojovalo. V tejto situácii by som však chcel mať iný výsledok... Niekedy očakávate individuálne rozhodnutia, o ktoré sa musia postarať oni," doplnil.

Silva tiež prezradil, že aj on dostal ponuku od saudského klubu Al-Ahli, ale o svojej situácii odmietol hovoriť.

"Môj záväzok voči klubu je jasný a bude pokračovať. Svoju oddanosť tomuto klubu som v minulej sezóne ukázal veľakrát," jasne zdôraznil.