Súboj gigantov potvrdený. Svet sa dočkal a spoznal termín zápasu Messiho s Ronaldom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Súboj gigantov potvrdený. Svet sa dočkal a spoznal termín zápasu Messiho s Ronaldom

Ikony futbalu sa opäť postavia proti sebe.
Ikony futbalu sa opäť postavia proti sebe.Profimedia
Inter Miami odohrá začiatkom budúceho roka dva zápasy v Saudskej Arábii. V jednom z nich bude súperom amerického tímu mužstvo Al-Nassr, čím dôjde na lákavé meranie síl velikánov - Messi (36) verzus Ronaldo (38). Informáciu potvrdil celok z Major League Soccer.

Sezónny pohár v Rijáde je turnajom troch tímov a súčasťou prvého medzinárodného turné Miami, ktoré bude zahŕňať aj zastávky v Salvádore a Hongkongu. Tamojší Inter sa 29. januára predstaví v Kingdom Arene proti kádru Al-Hilal a 1. februára sa na rovnakom mieste stretne s mužstvom Al-Nassr.

"Je to ďalšia veľká príležitosť na vytvorenie trvalých vzťahov s vášnivými fanúšikmi," uviedol v tlačovej správe obchodný riaditeľ Interu Miami Xavier Asensi a dodal: "Sme nadšení, že sa môžeme spojiť s novými priaznivcami v Saudskej Arábii. Takisto dúfame, že ľudia po celom svete si naladia dvojicu takýchto zápasov snov."

Messi a Ronaldo, ktorí sa vo svojich kariérach stretli viac ako 30-krát, získali dohromady 13 Zlatých lôpt, pričom Argentínčan vedie v tomto súboji v pomere osem ku piatim. Zoznam ich ostatných trofejí a rekordov je doslova nekonečný.

Mladší z dvojice gigantov dostal po odchode z PSG ponuku hrať v Saudi Pro League, ale rozhodol sa podpísať zmluvu v USA, kde doviedol Miami k trofeji v Ligovom pohári a ceny vstupeniek poslal prudko nahor. Ronaldo na Arabskom polostrove potvrdzuje svoje kvality kanoniera, v roku 2023 stihol za klub a reprezentáciu nastrieľať už 50 presných zásahov.