Ten Hag ho nechce. Vráti sa Sancho do Dortmundu? Kluby rokujú o hosťovaní

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ten Hag ho nechce. Vráti sa Sancho do Dortmundu? Kluby rokujú o hosťovaní

Sancho je v United veľkým otáznikom.
Sancho je v United veľkým otáznikom.Profimedia
Manchester United a Borussia Dortmund rokujú o hosťovaní Jadona Sancha (23), ktorý by sa podľa správ mal vrátiť do bundesligového tímu. Nemecký novinár Florian Plettenburg tvrdí, že obe strany majú záujem o šesťmesačnú dohodu, Angličan by sa rád vrátil do svojho bývalého klubu.

Takisto sa však uvádza, že celá situácia závisí od toho, či United budú otvorení schváleniu takéhoto požičania svojho hráča do Nemecka. Sancho prišiel na Old Trafford v roku 2021 za 84 miliónov eur, ale v súčasnosti je v klube nechceným článkom po verejných nezhodách s manažérom Erikom ten Hagom.

Holanďan spochybnil výkony svojho zverenca v tréningu ešte pred septembrovou prehrou s Arsenalom, pričom ofenzívny hráč uviedol, že z neho urobili "obetného baránka". Odmietol sa ospravedlniť a odvtedy trénuje mimo prvého tímu. Naposledy nastúpil 26. augusta pri víťazstve nad Nottinghamom Forest.

Prípadný návrat do Dortmundu by znamenal, že Sancho by pokračoval v kariére v Nemecku, kde zažil hviezdne štvorročné obdobie. Bývalý mládežnícky hráč Manchestru City strelil za klub 50 gólov v 137 vystúpeniach a pred prestupom k "Red Devils" vyhral DFB Pokal a Nemecký Superpohár.