Ten Hag sa spojí s ďalším bývalým zverencom. Namiesto de Geu angažoval Onanu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ten Hag sa spojí s ďalším bývalým zverencom. Namiesto de Geu angažoval Onanu

Onana si zahral s Interom finále Ligy majstrov.
Onana si zahral s Interom finále Ligy majstrov.Profimedia
Už chýbajú iba posledné detaily a "červení diabli" môžu predstaviť najnovšiu letnú akvizíciu. Bude ňou 27-ročný brankár André Onana, ktorý ostatný rok stál medzi tromi žrďami milánskeho Interu.

United údajne za kamerunského reprezentanta zaplatia 51 miliónov eur vopred a ďalšie štyri milióny v rôznych bonusoch. Manažér Erik ten Hag mal eminentný záujem dokončiť dohodu so svojím bývalým zverencom, s ktorým pracoval predtým v Ajaxe.

Očakáva sa, že osobné podmienky nebudú problémom a klub z Old Trafford dúfa, že Onana sa bude môcť pripojiť k zvyšku tímu na predsezónnom turné v USA.

Rozhodnutie holandského lodivoda sledovať Kamerunčana a priniesť ho do mužstva bolo kľúčovým dôvodom, prečo David de Gea odmietol ponuku na novú zmluvu. Španiel opustil klub po 12 rokoch.  Za Manchester nastúpil v 545 zápasoch a udržal si rekordných 190 čistých kont.

Onana strávil takmer osem rokov v Ajaxe. V roku 2022 sa dohodol ako voľný hráč s Interom Miláno. V uplynulom ročníku pomohol "Nerazzurri" k finále Ligy majstrov, v ktorom zverenci Simoneho Inzaghiho nestačili na Manchester City.