United s víťazným vstupom do sezóny. Drámu na Old Trafford rozhodol netradičný strelec

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

United s víťazným vstupom do sezóny. Drámu na Old Trafford rozhodol netradičný strelec

Raphael Varane skóroval v 76. minúte.
Raphael Varane skóroval v 76. minúte.AFP
Red Devils vyhrali svoj prvý zápas Premier League v novej sezóne proti Wolves tesne 1:0. Hráči Manchestru United nedokázali za viac ako tri štvrtiny zápasu premeniť žiadnu z viacerých šancí a sami ustáli príležitosti na strane súpera. Až v 76. minúte sa dokázal presadiť hlavou skúsený obranca Raphael Varane (30). Zabezpečil svojmu tímu lepší štart do novej sezóny ako v tej minulej.

Manchester United - Wolves 1:0

Kvalitatívny rozdiel medzi oboma súpermi na začiatku nebol vôbec badateľný. V úvodnej polhodine najskôr pohrozil Marcus Rashford, ale zakročil Jose Sá. Na druhej strane sa do dobrej streleckej pozície dostal Pablo Sarabia, ale jeho krížna strela skončila mimo vďaka Varaneho teču.

"Červení diabli" mali medzery v obrannej línii, do ktorej vzápätí prenikol Matheus Cunha, ktorý len tesne minul ľavú žrď Onanovej brány. V závere úvodného dejstva sa ešte do zakončenia tlačili Rashford a Antony, obaja však zlyhali na skvelom bloku Maxa Kilmana.

Štatistika duelu
Štatistika dueluFlashscore

Najväčšia šanca priebehu zápasu prišla chvíľu po zmene strán, keď osamotený Cunha trafil ľavú žrď. Ten istý hráč pálil z hranice šestnástky v 55. minúte, tentoraz svoje schopnosti opäť predviedol Onana. Kamerunský brankár musel zasahovať aj proti pokusu Pedra Neta, ktorý osemnásť minút pred koncom riadneho hracieho času nebezpečne vystrelil.

Namiesto vedenia dostali hostia studenú sprchu. Varane si v 76. minúte našiel loptu, ktorú mu poslal Wan-Bissaka a hlavou ju zblízka poslal do siete. V závere ešte United prežili niekoľko šancí O'Neilových zverencov a mohli osláviť plný bodový zisk.