West Ham získal druhú posilu. Zo Southamptonu prichádza Ward-Prowse

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

West Ham získal druhú posilu. Zo Southamptonu prichádza Ward-Prowse

West Ham priviedol Ward-Prowsa.
West Ham priviedol Ward-Prowsa.IG @westham
Southampton začiatkom augusta vyhral na pôde Sheffieldu Wednesday a James Ward-Prowse (28) si minimálne na niekoľko mesiacov naposledy obliekol ich farby. Symbol vernosti "Svätcov" sa rozhodol pre prvú zmenu dresu. Jeho prestup v pondelok oznámil West Ham United.

Ward-Prowse pôsobil v mládežníckej akadémii Southamptonu od svojich ôsmich rokov, za prvý tím nastupoval od sezóny 2011/12. Celkovo nazbieral 410 štartov. Jedenásťkrát si obliekol dres anglickej reprezentácie a teraz si vyskúša pôsobenie v tíme "Hammers".

West Ham minulý týždeň doladil podmienky prestupu a očakáva sa, že druholigovému klubu zaplatí sumu približne 35 miliónov eur. Ward-Prowse v pondelok ráno absolvoval lekársku prehliadku a podpísal štvorročný kontrakt.

"Som nadšený. Je skvelé byť tu. Teším sa na nový začiatok. Zvonku vyzeral West Ham ako klub, ktorý je už niekoľko rokov na vzostupe a zbiera úspechy v európskych pohároch. Už sa neviem dočkať prvých zápasov," povedal stredopoliar.

Declan Rice nedávno opustil West Ham a vedenie londýnskeho klubu zatiaľ nebolo na trhu s hráčmi príliš aktívne. Edson Álvarez sa stal prvou posilou len pred štyrmi dňami, pričom do hlavného mesta by mal čoskoro prísť aj Harry Maguire.

Ďalšie prestupy a špekulácie