Žiadna Barcelona. Brozovič prestupuje do Al-Nassr, s ktorým sa dohodol do roku 2026

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Žiadna Barcelona. Brozovič prestupuje do Al-Nassr, s ktorým sa dohodol do roku 2026

Marcelo Brozovič prichádza do Al-Nassr z Interu Miláno.
Marcelo Brozovič prichádza do Al-Nassr z Interu Miláno.Fabrizio Romano
Marcelo Brozovič, 30-ročný stredoopoliar, je ďalším z rady futbalistov, ktorí opúšťajú Európu a smerujú na Blízky východ. Chorvát sa od nového ročníka pripojí ku Cristianovi Ronaldovi (38) v Al-Nassr. Po niekoľkých dňoch čakania ponuky z Barcelony dal, dnes už bývalý hráč Interu Miláno, vo štvrtok saudskoarabskému vicemajstrovi definitívne áno.

Fabrizio Romano potvrdil ďalší prestup smerom do Saudskej Arábie. Najvyššiu súťaž si najnovšie vyskúša Chorvát Marcelo Brozovič. Podľa dostupných informácií dosiahol s klubom dohodu v každom smere. 

Chorvátsky stredopoliar sa tento piatok podrobí lekárskym vyšetreniam, doladí posledné detaily a podpíše zmluvu s Al-Nassr. Tá vyprší v júni 2026. Inter Miláno, s ktorým mal Brozovič kontrakt do júna 2026, dostane za tento prestup 23 miliónov eur. O jeho služby prejavila záujem aj Barcelona, ale z Katalánska, pre finančnú nestabilitu a problémy s platovým stropom, nevyžarovala potrebná istota, že sa prestup podarí zrealizovať. Kormidelník Xavi Hernández si Brozoviča vybral ako náhradu za Sergia Busquetsa.

Brozovič a jeho ostatné čísla
Brozovič a jeho ostatné číslaFlashscore