Bez Ronalda sa hrať nebude. Prípravné zápasy tímu Al-Nassr v Číne odložili

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bez Ronalda sa hrať nebude. Prípravné zápasy tímu Al-Nassr v Číne odložili

Fanúšikovia chcú vidieť v akcii najmä najväčšiu hviezdu.
Fanúšikovia chcú vidieť v akcii najmä najväčšiu hviezdu.Profimedia
Organizátori dvoch prípravných zápasov saudskoarabského Al-Nassr v Číne odložili tieto stretnutia v dôsledku zranenia Cristiana Ronalda (38). Duely boli veľmi očakávané a vstupenky sa vypredali len niekoľko hodín po tom, ako sa tento mesiac dostali do predaja. K zrušeniu prišlo len deň pred konaním prvého zápasu na pôde Šanghaj Šen-chua, druhé stretnutie na trávniku Če-ťiangu bolo naplánované na nedeľu.

Ronaldo sa na tlačovej konferencii vyjadril pre všetkých fanúšikov: "Dnešok je pre mňa smutným dňom. Počas 22 rokov kariéry som nemal veľa zranení, ale niektoré veci vo futbale nemôžete ovplyvniť," povedal hviezdny kanonier. Len niečo vyše hodiny po oznámení hviezdy mužstva Al- Nassr bol hashtag o jeho ospravedlnení najsledovanejšou témou na čínskej sociálnej sieti Weibo. Nazbieral viac ako 19 miliónov zobrazení.

"Do Číny chodím od roku 2003 alebo 2004, takže sa tu cítim ako doma. Cítim, že je to môj druhý domov. Zápasy sme nezrušili, chceme sa do vašej krajiny vrátiť," odkázal Portugalčan tamojším priaznivcom. Bližšie informácie k jeho zraneniu neboli zverejnené.